Βαθμολογία

Με το «δεξί» η Δήμητρα Γιάννουλης!

Διεξήχθη το Σάββατο (10/9) το πρώτο επίσημο παιχνίδι ανάμεσα στην Δήμητρα Γιάννουλης και τον Σμόλικα Φαλάνης για το πρωτάθλημα της Α’ τοπικής κατηγορίας.

ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΔΡΕΟΥ

Οι δυο ομάδες θέλησαν να ξεκινήσουν με το δεξί στο πρωτάθλημα κάτι όμως που κατάφερε να κάνει η Δήμητρα Γιάννουλης (3-2)! Στο 6ο λεπτό μετά από σέντρα του Κόκρα καθώς η μπάλα πέρασε από δυο παίχτες ο Παπαδάμος μετά από προβολή κατάφερε να ανοίξει το σκορ για τους φιλοξενούμενους κάνοντας το 0-1.

Λίγη ώρα αργότερα και καθώς διανύουμε το 13ο λεπτό ήρθε η απάντηση από την Δήμητρα Γιάννουλης, μετά από ωραία κάθετη πάσα του Θώμου προς τον Τσιαντούλη ο ίδιος κατάφερε να ισοφαρίσει και να φέρει το ματς στα ίσια κάνοντας το 1-1

Μετά από λίγη ώρα στο 21ο λεπτό μετά από εξαιρετική σέντρα του Καραγεώργου μέσα στην περιοχή ο Μανάκας πετάχτηκε και με καρφωτή κεφαλιά κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι σε 2-1 για τους γηπεδούχους.

Η Γιάννουλη στο πρώτο ημίχρονο κατάφερε να κυριαρχήσει καθώς πέτυχε και τρίτο γκολ όταν μετά την ανατροπή του Μπαμπάλη στον Κόκρα ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι υπέρ της Γιάννουλης και την εκτέλεση ανέλαβε ο Κοταρέλας ο οποίος κατάφερε να κάνει το 3-1.

Λίγο πριν την ανάπαυλα και συγκεκριμένα στο 42’ μετά από σουτ του Παπαδάμου η μπάλα κόντραρε στον Κουρούτσαλη με αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα και να γίνει το 3-2.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου οι ομάδες ξεκίνησαν πιο δυναμικά για να μπορέσουν να πετύχουν κάποιο τέρμα. Για να έρθει η στιγμή όταν στο 59 ο Σπανός μετά από ωραία ενέργεια περνώντας δύο παίχτες σούταρε όμως η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 71ο λεπτό ο Κολοβός Χρήστος πάσαρε στον Σκούπρα με αποτέλεσμα εκείνος να στείλει την μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα.

Δήμητρα Γιάννουλης (Βασίλης Μπακογιάννης): Παναγιωτόπουλος, Μπαμπάλης, Καραγεώργος, Κουρούτσαλης, Εμμανουήλ, Θώμος, Τσιαντούλης, Μανάκας(77’ Τασιος), Πατσιωτός, Κοταρέλας (90’ Χατζηγρηγορίου), Σπανός(65’ Σινάνι).

Σμόλικας Φαλάνης (Νίκος Κακανούλιας): Μόρας, Δολιάννης, Μανακούσιος θ. (63’ Κολοβός Χ.), Κολοβός Κ., Κωτούλας, Σκούπρας, Παπαδάμος(69’ Γκαλμπογκίνης), Τανάγιας Χ., Κόκρας (86’ Δάσσιος), Τανάγιας Β., Κακαβίτσης.

Διατητική τριπλέτα: Βλίωρας, Στεργίου, Γκαρέλης.