Βαθμολογία

Ιδανική αρχή η Α.Ε. Καραϊσκάκης

Η Α.Ε. Καραϊσκάκης αναδείχθηκε νικήτρια στη σαββατιάτικη (10/9) αναμέτρηση με τον Ρήγα Φεραίο (0-2) για την 1η αγωνιστική του 2ου ομίλου και κατ’ επέκταση της Γ’ Εθνικής.

Οι γηπεδούχοι βρήκαν δίχτυα στο 12ο λεπτό με τον Τζοβάρα, αλλά γκολ δεν υπήρξε λόγω οφσάιντ (πολύ δύσκολη φάση), ενώ στο 22’ ο ίδιος παίκτης εξουδετερώθηκε σε τετ α τετ από τον Ανδρούτσο.

Στην πρώτη, ουσιαστικά, ευκαιρία που δημιούργησαν (41ο λεπτό), οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με αυτογκόλ του Χατζηαθανασίου, προτού ο Ρήγας Φεραίος αγγίζει την ισοφάριση (στο 45’ με σουτ του Γεωργατζή).

Σημαντικό προβάδισμα για τη νίκη πήρε η ομάδα του Μίκι Τσίρκοβιτς στο 65’, όταν μετά από κάθετη του Λώττα, ο Γυφτοκώστας νίκησε τον Παπαγιάννη στο μεταξύ τους τετ α τετ.

Ο Ρήγας Φεραίας κατέγραψε τρεις καλές φάσεις (74’, 75’, 88’) για να ξαναμπεί στη διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος, ωστόσο το σκορ παρέμεινε ως είχε.

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ (Λάκης Μπακάλης): Παπαγιάννης, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης (46’ Κυπτίου), Σπαθής, Γκάγκας, Αλεξίου, Γεωργατζής, Μπόρας, Τζοβάρας (59’ Ζαχαράκης), Γκίκας, Τσελεπής (59’ Σέττος)

Α.Ε. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Μίκι Τσίρκοβιτς): Ανδρούτσος, Σκοπελίτης (31’ λ.τ. Καψάλης), Χαρτσιάς, Αβραμίδης, Καραγιαννίδης, Κόλινς, Γούλας (83’ Οντβόνγκ), Βελέτης, Γυφτοκώστας, Λώττας, Ευαγγέλου (73’ Λάμπρου).