Βαθμολογία

«Τεσσάρα» με το καλημέρα ο Αχιλλέας Φαρσάλων!

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε τη χρονιά ο Αχιλλέας Φαρσάλων που έδειξε με το... καλημέρα πως θέλει να αλλάξει κατηγορία! Το απόγευμα του Σαββάτου (10/9) κέρδισε με σχετική άνεση το νεανικό Οικονόμο Τσαριτσάνης με σκορ 4-0 και ικανοποίησε τους περίπου 400 φιλάθλους που βρέθηκαν στο στάδιο των Φαρσάλων.

ΦΑΡΣΑΛΑ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ

Το συγκρότημα του Τάκη Παραφέστα ήταν καταιγιστικό στο πρώτο ημίχρονο και πραγματικά δεν άφησε κανένα περιθώριο στον αντίπαλο που δεν μπορούσε να ακολουθήσει αυτό το ρυθμό.

Μόλις στο 10ο λεπτό έγινε το 1-0. Ο Νεμπεγλέρας εκτέλεσε ένα φάουλ από αριστερά με τον Θανάση Παλάσκα να πηδά στην καρδιά της άμυνας της Τσαριτσάνης, ανοίγοντας το σκορ.

Ο Αχιλλέας πέτυχε και δεύτερο τέρμα στο 19ο λεπτό. Ο Παλάσκας έβαλε πλάτη τον Μόσχο, έσπασε κάθετα και στην πλάτη της άμυνας στον Νίκο Βούλγαρη ο οποίος από πλάγια θέση αριστερά κέρδισε τον Νούσια για το 2–0.

Στο 35ο λεπτό ο Βασίλης Λόλας σημείωσε γκολ με τη νέα του ομάδα! Ο Κουρούμαλος με μια βαθιά μπαλιά από αριστερά βρήκε στο δεύτερο δοκάρι στον Παλάσκα ο οποίος με την μία και με το κεφάλι βρήκε τον Λόλα που μέσα από την μικρή περιοχή και με πλασέ στην κίνηση έκανε το 3–0.

Ο Οικονόμος είχε την ευκαιρία να μειώσει πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου με πέναλτι. Μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Μόσχος ανατράπηκε εντός της περιοχής από τον Κουρούμαλο με τον Άγη Μπουμαρσόπουλο να δείχνει την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σωτήρης Χάμος, τον οποίο όμως και κέρδισε πέφτοντας στην αριστερή του γωνία ο Κουτσοκέρας.

Στο 55’ ο Θανάσης Παλάσκας αναπτύχθηκε όμορφα από τα αριστερά έσπασε στο ύψος του πέναλτι στον Βασίλη Λόλα, εκείνος πλάσαρε στην ρίζα του δεξιού καθέτου δοκαριού του Νούσια.

Στο 68′ μετά από ωραία προσπάθεια των Καραμπούζη – Λόλα, ο Κουρούμαλος έγινε ο τελικός αποδέκτης της μπάλας στο πέναλτι, όπου με ένα βον-πλανέ έστειλε την μπάλα για να τραντάξει το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Νούσια.

Στο 82’ ο Νεμπεγλέρας με απευθείας εκτέλεση φάουλ και η μπάλα αφού βρήκε και στο τοίχος της Τσαριτσάνης, κατέληξε στο βάθος της εστίας του Νούσια για το τελικό 4–0. Δίκαια πήραν στο τέλος του παιχνιδιού το χειροκρότημα οι παίκτες του Αχιλλέα που ήταν εξαιρετικοί.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Τάκης Παραφέστας): Κουτσοκέρας, Οικονόμου, Περήφανος, Καραμπούζης, Κουρούμαλος (73′ Ρέψης), Τλούπας, Μεζίνη (59′ Μανιώτης), Βούλγαρης (53′ Κακαζούκης), Παλάσκας, Νεμπεγλέρας, Λόλας.

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Κώστας Κατσάρας): Νούσιας, Σακοράφας (67′ Λεβέντης Γ.), Καραΐσκος (46′ Ζιάκος), Σαπάκος, Μόσχος, Χάμος, Παπαγιαννούλης, Γκαμπέτας, Παληγιάννης, Καραγκούνης, Δραχαλίβας (46′ Μιφτάρι).

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουμαρσόπουλος, Νίκζας, Δεληγιάννη Αλ.