Βαθμολογία

Δίκαιη μοιρασία στην Αγιά, 1-1 Δωτιέας - Αετός

Πρεμιέρα σήμερα Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου στην Α' ΕΠΣΛ και στην Αγιά αναμετρήθηκαν ο τοπικός Δωτιέας και ο Αετός Αμυγδαλέας με τις δυο ομάδες να μοιράζονται τους βαθμούς στο τελικό 1-1.

ΑΓΙΑ: ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ

Ένα αποτέλεσμα δίκαιο βάσει της εικόνας των δυο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, παρουσία περίπου 100 φιλάθλων και σε ιδανικές καιρικές συνθήκες. Οι γηπεδούχοι πήραν από πολύ νωρίς τον έλεγχο του αγώνα και μόλις στο 9' άνοιξαν το σκορ όταν ο Παππάς με ωραία μεταβίβαση βρήκε τον Τσατσαλίδη και ο τελευταίος με ένα πολύ ωραίο σουτ έκανε το 1-0.

Η Αγιά πατούσε καλύτερα στο ματς και στο 40' έχασε ευκαιρία για το 2-0 όταν ο Τσατσαλίδης βρήκε τον Παππά ο τελευταίος έκανε το σουτ με την μία όμως η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Κωνσταντίνου.

Στην επανάληψη και στο δίλεπτο 50-51 ο Δωτιέας έχασε δυο μοναδικές ευκαιρίες να σκοράρει, αρχικά στο 50΄με τον Τσατσαλίδη να σεντράρει και τον Γούτο Ν. να σπαταλά μοναδική ευκαιρία, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Τσατσαλίδης βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Κωνσταντίνου όμως νικήθηκε από τον πορτιέρο των φιλοξενούμενων.

Ο Αετός αντέδρασε και έψαξε την ισοφάριση όταν στο 60' ο πολύ καλός Δημητρέλης με ατομική προσπάθεια πέρασε όλη την άμυνα, σούταρε όμως η μπάλα έφυγε πάνω από την εστία. Στο 66' ο Αντωνόπουλος πάσαρε στον Κουρούκα και αυτός στον Ευαγγέλου που έκανε το σουτ για να φύγει η μπάλα λίγο άουτ.

Τελικά στο 75' η Αμυγδαλέα έφτασε στην ισοφάριση όταν σε φάουλ που κέρδισε ο Κουρούτας, το εκτέλεσε ο Λουκανίκας και ο Πολύζος με ωραία γυριστή κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσια.

Στο 85' ο Δωτιέας έφτασε κοντά στο 2-1 όταν ο Γούτος Ν. σέντραρε, ο Παππάς έγινε αποδέκτης της μπάλας και με πάσα στον Φιλιππούλη αυτός έπιασε ωραία το γυριστό αλλά η μπάλα έφυγε άουτ, ενώ μεγάλη ευκαιρία έχασε και η Αμυγδαλέα για το 1-2 και την ολική ανατροπή. Πιο συγκεκριμένα στο 88' ο Δημητρέλης αφού ξέφυγε από την επιτήρηση του προσωπικού του αντιπάλου σούταρε με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ.

Δωτιέας Αγιάς (Κώστας Τσώτσος): Φαρμάκας, Τσακάλι, Σούλι, Φιλιππούλης, Γούτος Β., Ντακούλας, Νάτσης, Γούτος Ν., Ραμάϊ (79' Μπόντε), Παππάς, Τσατσαλίδης (60' Μπαρούτζας)

Αετός Αμυγδαλέας (Γιώργος Λιάπης): Κωνσταντίνου, Χατζηϊωαννίδης, Ευαγγελούλης, Πολύζος, Πρίφτης, Σιούτας (65' Μπάρδας), Λουκανίκας, Υφαντής, Κουρούκας (85' Τασούλης), Δημητρέλης, Αντωνόπουλος (87' Γραμμένος).

Διαιτητική τριπλέτα: Αγγελούλης, Αρχοντής, Μίχος.