Βαθμολογία

Ψιμουλάκης: «Ήμουν σε κόντρα με τον Γιαλιά»

Μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε το Σάββατο 10/9 στο Ράδιο Τρίκαλα 103.5 ο πρώην τεχνικός σύμβουλος των Τρικάλων Σταύρος Ψιμουλάκης.

Ο πρώην πια τεχνικός σύμβουλος των Θεσσαλών αναφέρθηκε σε πολλά θέματα της ομάδας και στην κόντρα του με τον μεγαλομέτοχο Χρήστο Γιαλιά, τον οποίο χαρακτήρισε δύσκολο ως άνθρωπο.

Ο Ψιμουλάκης μίλησε επίσης για τους λόγους της αποχώρησης του, για την φετινή ομάδα, την κριτική που δέχτηκε, αλλά και το αν παρακολουθεί πια την ομάδα.

Αναλυτικά η συνέντευξη του κ. Ψιμουλάκη:

Για την περσινή σεζόν και τα προβλήματα που αντιμετώπιζε: 

«Τα παιδιά πέρυσι έκαναν έναν τιτάνιο αγώνα για να καταλάβουν αυτή την 3η θέση. Όταν ήρθα είχα πολλούς καλούς αθλητές οι οποίοι ήταν στο ρόστερ αλλά δεν ήταν σε αγωνιστική ετοιμότητα να διεκδικήσουν κάτι καλό. Μέσα από δύσκολες συνθήκες, μόνος μου απέναντι σε όλους και με έναν δύσκολο άνθρωπο που λέγεται Γιαλιάς, τα καταφέραμε. Ήμουν κόντρα με όλους, ακόμη και με τον Γιαλιά. Ο άνθρωπος είναι παρορμητικός και έχει μερική άγνοια από το ποδόσφαιρο αλλά τα λάθη του τα πληρώνει. Εγώ πλακωνόμουν κάθε μέρα μαζί του για να τον προστατέψω. Θα πρέπει να τον προστατέψει και να τον βοηθήσει όσο μπορεί και η πόλη. Πέρυσι πάλευα μόνος μου με όλους… σε μια πόλη που δε με ήξερε και με μια «καμόρα» μέσα και έξω από τα αποδυτήρια. Είχα και κάποιους παίκτες που άλλος ήταν κουτσός, άλλος είχε πρόβλημα στο κεφάλι, ο άλλος είχε… πέσει μικρός από την κούνια, ο άλλος είχε έρθει δανεικός από την ΑΕΚ και την είχε δει «Μαραντόνα», ο άλλος έρχονταν μεθυσμένος στο γήπεδο… Κάθε μέρα περίμεναν μερικοί στη γωνία τα παιδιά μου και εμένα και εμείς κάναμε μία ήττα και με την καλύτερη συγκομιδή από όλες τις ομάδες που άλλαξαν κατηγορία. Τα Τρίκαλα έπαιξαν το καλύτερο ποδόσφαιρο και ήταν κοινής αποδοχής αυτό».

Για τη φετινή ομάδα:

«Στα αποδυτήρια υπάρχει πολύ ταλέντο και πολύ υγεία. Μη κάνετε το λάθος να πυροβολείται τους αθλητές που διαλέξαμε γιατί δεν είναι παιδιά από την «17Ν» ή την «καμόρα», δε πήραμε τέτοιους παίκτες. Πήραμε καλούς αθλητές και μη τους αμφισβητεί κανένας. Δεν υπάρχουν απόβλητα στα αποδυτήρια, μόνο καλοί αθλητές. Θέλω να ευχηθώ όλα να πάνε κατ΄ευχήν για την ομάδα. Τα Τρίκαλα θα είναι κόσμημα για τη Σούπερ Λιγκ και ο Γιαλιάς είναι παρορμητικός αλλά είναι ειλικρινής και τίμιος. Έχει τρομερές δυνατότητες να οδηγήσει πολύ ψηλά την ομάδα».

Για την απόφασή του να μη συνεχίσει στην ομάδα:

«Επιλογή μου ήταν να μην είμαι σκιά στα αποδυτήρια. Δεν είμαι ούτε δουλοπρεπής ούτε φιλοχρήματος, ποτέ δεν υπήρξα. Πέρασα από την πόλη σας, κάτι έβαλα και εγώ αλλά θέλω να είμαι ο τελευταίος τροχός της άμαξας».

Για την κριτική που δέχτηκε:

«Έμενα με έκριναν κάποιοι άνθρωποι μέσα από δυο φιλικά Δεν ήρθα στα Τρίκαλα να κάνω δημόσιες σχέσεις. Ήθελα όλα τα θέματα να βγαίνουν μέσα από το γραφείο τύπου της ΠΑΕ. Κάποιοι όμως με είχαν βάλει σημάδι. Κριτική και ξανά κριτική… Παίζαμε στα φιλικά με ομάδες της Σούπερ Λιγκ και παίζαμε και μπαλάρα. Μέσα στα Γιάννενα το παιχνίδι μπορούσε να είχε λήξει 3-3 ή 4-3 ή 3-5. Κάποιοι έγραφαν «πάλι ήττα και κακή εμφάνιση» σε ένα ματς που βγάζαμε συνεχώς επιθέσεις αλλά κάποιοι δυστυχώς έτσι το βλέπουν το ποδόσφαιρο».

Για το εάν θα παρακολουθεί τα ματς του ΑΟΤ:

«Εγώ θα έρχομαι και θα παρακολουθώ την ομάδα. Αγάπησα την πόλη και μερικούς ανθρώπους που γνώρισα, έχω τα παράπονα μου αλλά είμαι και ασυμβίβαστος σε κάποια πράγματα. Η ομάδα είναι δουλευμένη και έτοιμη. Όποια ομάδα έρθει θα πάθει μεγάλο στραπάτσο. Εύχομαι τα καλύτερα στον ΑΟ Τρίκαλα».