Βαθμολογία

Ανακοίνωσε Στεφάνοβιτς η Καλλονή

Παίκτης της Καλλονής με κάθε επισημότητα είναι από το Σάββατο (10/9) ο Στέφαν Στεφάνοβιτς. Η νησιωτική ομάδα κατάφερε να εντάξει στο δυναμικό της τον Σέρβο αμυντικό χαφ, ο οποίος ήταν ο «εκλεκτός» των ιθυνόντων μετά το «ναυάγιο» με τον 22χρονο Γάλλο Γκρεγκορί Βιρισέλ, που τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στη Λυών, και το Σάββατο ανακοίνωσε την απόκτησή του.

Τελευταίος σταθμός στην καριέρα του Στεφάνοβιτς ήταν η Σουτγιέσκα, ομάδα από το Μαυροβούνιο. Η ανακοίνωση ήταν η εξής: «Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Στέφαν Στεφάνοβιτς. Ο Στεφάνοβιτς γεννήθηκε στη Σερβία στις 22 Αυγούστου του 1991 και αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ.

Τα προηγούμενα χρόνια φορούσε τη φανέλα της Σουτγιέσκα (Sutjeska) με την οποία έχει πραγματοποιήσει στη Σερβία πάνω από 110 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ενώ έχει αγωνιστεί με την ίδια ομάδα και σε προκριματικούς αγώνες για το Τσάμπιονς Λιγκ. Τον καλωσορίζουμε στην Καλλονή και του ευχόμαστε καλή επιτυχία».

Παράλληλα, έγιναν γνωστά τα νούμερα που θα φορούν στις φανέλες τους οι ποδοσφαιριστές της Καλλονής. Αναλυτικά:40. Νίκος Μαλλής, 87. Κώτας Μανιάτης, 17. Φώτης Παπάζογλου, 1. Δημήτρης Ταΐρης, 21. Γιώργος Αγριμάκης, 4. Παναγιώτης Αρναούτογλου, 2. Δημήτρης Ζουλιώτης, 20. Αντώνης Καραγεώργης, 24. Στέλιος Ποζατζίδης, 25. Αθανάσιος Ρεπετσάς, 23. Ιωάννης Σάββα, 10. Παραΐμπα Άντερσον, 33. Στέφαν Στεφάνοβιτς, 3. Σπύρος Αποστόλου, 26. Ραφαήλ Γιουκαρής, 22. Ιωάννης Γιώργου, 16. Κυριάκος Ευαγγελιδάκης, 27. Πάτροκλος Κροτσίδας, 12. Άρης Λαμπράκης, 6. Αλέξης Ντάλλας, 5. Λάζαρος Τζελίδης, 37. Λάμπρος Τριανταφύλλου, 9. Μπουρντουτζάν Λουσιάν, 30. Ευθύμης Γκαμάγκας, 7. Φλόρενς Κέρι, 32. Δημήτρης Λίταινας, 88. Ανδρέας Ντάμπος, 19. Γιώργος Σοφιάνης, 11. Μιχάλης Φράγκος, 99. Αλέξανδρος Χιντασέλι.