Βαθμολογία

Φίλαν: «Δεν υπάρχει συμφωνία με τη Χαλ»

Ο Μάικ Φίλαν αρνήθηκε δημοσιεύματα που κάναν λόγο για μόνιμη συνεργασία πλέον με το σύλλογο της Χαλ, ενώ τόνισε πως απέχει πολύ ακόμα ώστε να έρθει με τις «τίγρεις» για μια μόνιμη συνεργασία στον πάγκο τους.  

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι της Χαλ με τη Μπέρνλι, ο αγώνας μπήκε σε … δεύτερη μοίρα αφού το ενδιαφέρον «τράβηξαν» τα διάφορα δημοσιεύματα σχετικά με το μέλλον του Μάικ Φίλαν στην ομάδα.

«Είχαμε μια συζήτηση την περασμένη εβδομάδα και βρισκόμαστε ουσιαστικά στην ίδια κατάσταση. Είναι όμως πραγματικά ασύνδετο απ’ όσο γνωρίζω καθώς τα πάντα επικεντρώνονται στην ομάδα ώστε να μπορεί να προετοιμαστεί και να παίζει στην Πρέμιερ Λιγκ. Τέτοιου είδους συζητήσεις θα συνεχιστούν, δεν είναι ότι έχουν τελειώσει, είναι ακόμα ανοιχτές. Οπότε, εμείς απλώς συγκεντρωνόμαστε στο παιχνίδι».

Για το τι περιμένει ο ίδιος να συμβεί από εδώ και πέρα, σχολίασε: «Βρίσκομαι ήδη εδώ και μερικές εβδομάδες σε αυτή τη θέση, η ομάδα τα πάει καλά, οι παίκτες κάνουν το καλύτερο δυνατόν, και προσθέσαμε και μερικούς ακόμα καινούριους στο ρόστερ. Κοιτάζω μπροστά για την επόμενη πρόκληση, οπότε γιατί να μην θέλω να βρίσκομαι στη θέση αυτή πιο συχνά;», σχολίασε.