Βαθμολογία

«Καλύτερος του Μακελελέ ο Καντέ»!

Βαριά κουβέντα… ξεστόμισε ο Νεμάνια Μάτιτς! Ο μέσος της Τσέλσι αναφέρθηκε στις τρομερές δυνατότητες του Ενγκολό  Καντέ, χαρακτηρίζοντάς τον ανώτερο ποδοσφαιριστή του παλαίμαχου σταρ των Λονδρέζων, Κλοντ Μακελελέ! Ο Σέρβος άσος έπλεξε το εγκώμιο του συμπαίκτη του, θεωρώντας ότι η παρουσία του στην ενδεκάδα ανεβάζει επίπεδο τους «μπλε»!

«Είναι πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής για εμάς, ειδικά στη θέση που αγωνίζεται. Χρειάζεται να ισορροπείς το παιχνίδι και εκείνος ξέρει πολύ καλά να το καταφέρνει αυτό. Είναι απαραίτητος για εμάς», τόνισε αρχικά ο Μάτιτς και συνέχισε:

«Χαίρομαι που ο Καντέ τα πηγαίνει τόσο καλά και θεωρώ ότι θα αποδειχτεί καθοριστικός παίκτης για εμάς, ίσως ένας από τους σημαντικότερους της φετινής σεζόν.

Πολύς κόσμος λέει ότι είναι ο νέος Μακελελέ, αλλά δεν το νομίζω. Ο Μακελελέ ήταν σπουδαίος ποδοσφαιριστής, αλλά με όλο το σεβασμό στο πρόσωπό του, νομίζω ότι ο Ενγκολό είναι καλύτερος από εκείνον. Τα πηγαίνει εξαιρετικά στο αμυντικό κομμάτι, αλλά θεωρώ ότι είναι ανώτερος με την μπάλα στα πόδια».