Βαθμολογία

Αστραπή Νέας Πολιτείας: Με έμφαση στα νιάτα!

Μετά την περσινή περιπέτεια που είχε όμως αίσιο τέλος, η Αστραπή Νέας Πολιτείας δείχνει να πατάει γερά στα πόδια της αφού στο «τιμόνι» βρίσκεται ο πολύ μαχητικός και ιδιαιτέρως αγαπητός, ο πρόεδρος κ. Γιώργος Τσίντζος.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ

Η διοίκηση εμπιστεύεται απόλυτα τον προπονητή κ. Γιώργο Καφφέ που έχει πολλά χρόνια στο σύλλογο και ήταν εκείνος που παρόλες τις δυσκολίες δεν λύγισε και έμεινε στην ομάδα.

Η φιλοσοφία του συλλόγου είναι να πάρουν παιχνίδια και ευκαιρίες τα νέα παιδιά, να παίζουν καλό ποδόσφαιρο και μέσα απ’ όλο αυτό να βγαίνουν ταλέντα.

Θα προσπαθήσει η Αστραπή να είναι δυνατή και ανταγωνιστική, ούτως ώστε να δίνει περισσότερα εφόδια στους νέους παίκτες. Η ακαδημία αν και είναι αρχή ακόμη μετρά τουλάχιστον 50 παιδιά και ευελπιστεί ο αριθμός τους να μεγαλώσει.

Γιώργος Τσίντζος (πρόεδρος)

«Θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλους, ο προπονητής μας είναι ο κ. Γιώργος Καφφές, θεωρώ ότι κάνει πολύ καλή δουλειά και εμείς από την μεριά της διοίκησης και αυτός από τη δική του θέση θέλει να δέσει την ομάδα και με νέα παιδιά. Στόχος του συλλόγου είναι να πάρουν ευκαιρίες οι νεότεροι. Θα είμαστε ανταγωνιστικοί και θα παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, πάντως δεν θα κάνουμε πρωταθλητισμό για να αλλάξουμε κατηγορία. Το πρωτάθλημα πιστεύω θα είναι δύο ταχυτήτων, κάποιες ομάδες που θα είναι από τη μέση και πάνω θα είναι ανταγωνιστικές, όμως το ίδιο θα ισχύει και για τις υπόλοιπες που θα είναι από τη μέση και κάτω».

Γιώργος Καφφές (προπονητής)

«Καλή χρονιά με υγεία σε όλους, εμείς θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο κυρίως με τους μικρούς που είναι το μέλλον. Θέλουμε να έχουμε χαμηλό προφίλ, με νέα παιδιά αλλά και τους έμπειρους που στελεχώνουν την ομάδα».

Δημήτρης Αρσένης (ποδοσφαιριστής)

«Βρίσκομαι για 4η συνεχόμενη χρονιά στην Αστραπή Νέας Πολιτείας. Θεωρώ πως θα είναι μια μεταβατική χρονιά για το σύλλογο αφού έχουμε καινούριο προπονητή και αρκετά νέα παιδιά. Γίνεται ποιοτική δουλειά στη προπόνηση, θέλουμε να κάνουμε ένα μείγμα νέων και έμπειρων παικτών, θα προσπαθήσουμε να είμαστε δυνατοί και ανταγωνιστικοί και εγώ θα προσπαθήσω να βοηθήσω όσο το δυνατόν περισσότερο και τον προπονητή και τους νέους.

Παντελής Βενέτης (ποδοσφαιριστής)

«Γίνεται πολύ καλή δουλειά στην Αστραπή, το σωματείο είναι νοικοκυρεμένο και προσέχουν πολύ τα νέα παιδιά. Θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και εγώ από την πλευρά μου να βοηθήσω τα νέα παιδιά».

Κώστας Σκάρλος (ποδοσφαιριστής)

«Ξεκίνησα από το παιδικό της ομάδας, είχα δύο χρόνια στο εφηβικό και είναι η πρώτη χρονιά που συμμετέχω στην μεγάλη ομάδα. Στόχος μου είναι να καθιερωθώ στην πρώτη ομάδα αφού και ο προπονητής μας κ. Καφφές δείχνει εμπιστοσύνη στα νέα παιδιά. Πάνω απ’ όλα ο υγιής αθλητισμός και να προωθηθούν τα ταλέντα της Λάρισας».

 Ο εξελίξιμος επιθετικός Σπύρος Ρουσσάς έτοιμος να βοηθήσει τη νέα του ομάδα