Βαθμολογία

Ταχτσίδης: «Με ήθελαν Μπολόνια και Σταντάρ»

Ιταλικά επιμένει εδώ και αρκετά χρόνια ο Παναγιώτης Ταχτσίδης, ο οποίος την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στη Σέριε Α με τη φανέλα της Κάλιαρι, στην οποία βρέθηκε κοντά και προ διετίας.

Ο 25χρονος μέσος αναφέρθηκε στην απόφαση που πήρε, ενώ μεταξύ άλλων είπε πως Μπολόνια και Σταντάρ Λιέγης ήταν οι δύο εναλλακτικές που είχε και τις απέρριψε για την ομάδα της Σαρδηνίας.

Αναλυτικά δήλωσε: «Είναι αλήθεια ότι ήμουν κοντά στην Κάλιαρι και πριν από δύο χρόνια. Ήρθα στην ομάδα κι έχω στο μυαλό μου να είμαι βασικός. Υπήρχαν μήνες που μιλούσα με την ομάδα, αλλά η εταιρία που με εκπροσωπεί μου είπε να περιμένω να δω πως θα εξελιχθεί η μεταγραφική περίοδος.

Όταν ήρθα, το 7 ήταν κατειλημμένο, οπότε επέλεξα το 77, το οποίο μου έφερνε πάντα τύχη από την άφιξή μου στην Ιταλία. Στην Ελλάδα έπαιζα ως μέσος, με το πέρασμα του χρόνου παίζω μπροστά από τον αμυντικό.

Είχα εναλλακτικές. Με ήθελαν επίσης η Μπολόνια και η Σταντάρ Λιέγης. Ο πρόεδρος (σ.σ της Κάλιαρι) με ρώτησε εάν ήμουν έτοιμος να έρθω στη Σαρδηνία και την αποδέχθηκε αμέσως».