Βαθμολογία

Ανακοίνωσε πέντε παίκτες η Τριγλία Ραφήνας

Την απόκτηση πέντε ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε η ομάδα της Τριγλίας Ραφήνας με την ομάδα της Ανατολικής Αττικής να ενισχύεται ακόμα περισσότερο ενόψει της φετινής σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα η Τριγλία ανακοίνωσε την απόκτηση των Αλέξανδρου Μπότου, Κώστα Μπατούνα, Γιάννη Σεντεμέντε, Γιώργου Μπαστάνη και Θωμά Μπαστάνη.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της Τριγλίας:

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας ανακοινώνει την απόκτηση των Κώστα Μπατούνα, Γιάννη Σεντεμέντε, Γιώργου Μπαστάνη, Θωμά Μπαστάνη και Αλέξανδρου Μπότου στην μεγάλη ομάδα της Ραφήνας και τους εύχεται μία καλή και επιτυχημένη ποδοσφαιρική χρονιά.

Ο Κώστας Μπατούνας γεννήθηκε την 08/01/1995 και αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού αμυντικού. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού Πειραιώς, ενώ έχει αγωνισθεί και σε Κηφισιά, Βύζα Μεγάρων και Καλαμάτα.

Ο δεξιοπόδαρος Γιάννης Σεντεμέντες αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Γεννήθηκε την 15/06/1992, είναι δημιούργημα των ακαδημιών του Αστέρα Τρίπολης, ενώ έχει φορέσει και την φανέλα των Κορίνθου, Προοδευτικής, Ιωνικού Νικαίας, Ρούβα, Παναχαϊκής, Πιερικού και Ελπίδας Ξυλοφάγου (Β΄ Εθνική Κύπρου).

Ο Γιώργος Μπαστάνης γεννήθηκε την 24/05/1995 και αγωνίζεται ως ακραίος αριστερός επιθετικός και κεντρικός επιθετικός. Ξεκίνησε την καριέρα του από το Σιδηρόκαστρο, ενώ έχει αγωνισθεί και σε Φωστήρα, Πιερικό, Ερμή Ζωνιανών και Θύελλα Φιλώτα.

O Θωμάς Μπαστάνης, αδελφός του Γιώργου, γεννήθηκε την 10/06/1994 και αγωνίζεται στην θέση του δεξιού αμυντικού/μέσου. Ξεκίνησε από την ομάδα του Σιδηροκάστρου, ενώ έχει αγωνισθεί και σε Φωστήρα, Θεσπρωτό Ηγουμενίτσας και Θύελλα Φιλώτα.

Ο ύψους 1,84 Αλέξανδρος Μπότος γεννήθηκε την 31/07/1989 και αγωνίζεται ως τερματοφύλακας. Έχει πλούσιες ποδοσφαιρικές εμπειρίες, καθώς έχει αγωνισθεί σε Γλυκά Νερά, Ολυμπιακό Λαυρίου, Φωστήρα, Παναιγιάλειο και ΠΑΕ ΑΟΤ Αλίμου.

Παράλληλα ανακοινώνουμε την παραχώρηση με υποσχετική ενός χρόνου στην ομάδα του Α.Ο. Κορωπίου, του αθλητή μας Δημήτρη Βατίστα, του ευχόμαστε μία καλή ποδοσφαιρική χρονιά χωρίς τραυματισμούς και τον περιμένουμε τη νέα αγωνιστική σεζόν ξανά κοντά μας.

Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας

Γραφείο Τύπου

πηγή: irafina.gr