Βαθμολογία

Γιαλιάς: «Αουτσάιντερ τα Τρίκαλα»

Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Metropolis 95.5 έδωσε ο μεγαλομέτοχος των Τρικάλων Χρήστος Γιαλιάς, ο οποίος όπως δήλωσε δεν είναι η ομάδα του μέσα στα φαβορί για την άνοδο.

Όπως είπε ομάδες φαβορί είναι ο Άρης, ο ΟΦΗ, ο Απόλλων Σμύρνης, η Σπάρτη και η Λαμία, ενώ τόνισε ότι ο Γεωργιάδης αποτελεί προσωπική του επιλογή για τον πάγκο του ΑΟΤ.

Επίσης ο ισχυρός άνδρας της θεσσαλικής ομάδας έκανε αναφορά και στην Βέροια εξηγώντας και τους λόγους για τους οποίους κινήθηκε νομικά κατα της Βασίλισσας του Βορρά.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Γιαλιά:

«Κινηθήκαμε νομικά κατά της Βέροιας. Κάποιοι έλεγαν πως κάναμε ανάλογη κίνηση και για τον Ηρακλή, ωστόσο, δεν το ήθελα. Υπάρχουν ομάδες που τις σέβεσαι. Μπορούσα να κάνω, αλλά δεν ήθελα».

Για το περιεχόμενο της κίνησης κατά της Βέροιας:

«Αφορά το μετοχικό. Θέλουμε να γνωρίζουμε τη μετοχική σύνθεση της Βέροιας. Θα γίνει έλεγχος από την ΕΕΑ που είναι αρμόδια, μετά το θέμα θα πάει στη Super League και την ΕΠΟ για να αποφασίσουν αν θέλουν σοβαρά μαγαζιά στη Super League. Μπορώ κι εγώ να πάρω εύκολα 2-3 ομάδες να παίζω σε όλες τις μεριές. Δεν είναι έτσι όμως. Είπαμε θα έχουμε μια ομάδα και θα παλεύουμε σαν άνδρες».

Για τα Τρίκαλα και την κατάσταση στη Σούπερ Λίγκα:

«Υπάρχουν ομάδες που θα διαλύσουν μέχρι τον Δεκέμβρη. Ας τους κόψουν τα τηλεοπτικά στη Σούπερ Λίγκα να δούμε πόσοι από τους προέδρους είναι επενδυτές και πόσοι θα μείνουν. Εμείς στη Β’ Εθνική τα βάζουμε όλα από την τσέπη μας. Μόνο 25 χιλιάδες πήραμε πέρσι από τα τηλεοπτικά. Υπάρχουν ομάδες που δεν έχουν πόρους, ομάδες που κλείνουν και μετά ανοίγουν με νέο ΑΦΜ. Αν είναι έτσι να αφήσω τα Τρίκαλα να καταστραφούν και να βγάλω τα νέα Τρίκαλα. Ίδια ομάδα, όλα τα ίδια, χρέη μηδέν. Να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους και να προχωρήσουν».

Για την πρόσληψη Γεωργιάδη:

«Ήταν προσωπική επιλογή δική μου. Αρκετοί ήταν οι υποψήφιοι, όμως, ο Γεωργιάδης ήταν αυτός που έκανε το κλικ. Έχει ιστορία στο χώρο, πολύ καλός ποδοσφαιριστής και τίμιο παιδί. Δεν στήνει αγώνες, δεν ακούει φίλους».

Για το ποιος θα ανέβει στη Σούπερ Λίγκα:

«Είναι πολλές ομάδες. Ο Άρης, ο Απόλλων Σμύρνης, η Λαμία, η Σπάρτη, ο ΟΦΗ που είναι μεγάλη ομάδα με ιστορία. Τα Τρίκαλα είναι αουτσάιντερ».