Βαθμολογία

Ανακοίνωσε πέντε η Τριγλία!

Ο σύλλογος της Ραφήνας ανακοίνωσε την απόκτηση των Κώστα Μπατούνα, Γιάννη Σεντεμέντε, Γιώργου Μπαστάνη, Θωμά Μπαστάνη και Αλέξανδρου Μπότου! Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Το Δ.Σ. του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας ανακοινώνει την απόκτηση των Κώστα Μπατούνα, Γιάννη Σεντεμέντε, Γιώργου Μπαστάνη, Θωμά Μπαστάνη και Αλέξανδρου Μπότου στην μεγάλη ομάδα της Ραφήνας και τους εύχεται μία καλή και επιτυχημένη ποδοσφαιρική χρονιά.

Ο Κώστας Μπατούνας γεννήθηκε την 08/01/1995 και αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού αμυντικού. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού Πειραιώς, ενώ έχει αγωνισθεί και σε Κηφισιά, Βύζα Μεγάρων και Καλαμάτα.

Ο δεξιοπόδαρος Γιάννης Σεντεμέντες αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Γεννήθηκε την 15/06/1992, είναι δημιούργημα των ακαδημιών του Αστέρα Τρίπολης, ενώ έχει φορέσει και την φανέλα των Κορίνθου, Προοδευτικής, Ιωνικού Νικαίας, Ρούβα, Παναχαϊκής, Πιερικού και Ελπίδας Ξυλοφάγου (Β΄ Εθνική Κύπρου).

Ο Γιώργος Μπαστάνης γεννήθηκε την 24/05/1995 και αγωνίζεται ως ακραίος αριστερός επιθετικός και κεντρικός επιθετικός. Ξεκίνησε την καριέρα του από το Σιδηρόκαστρο, ενώ έχει αγωνισθεί και σε Φωστήρα, Πιερικό, Ερμή Ζωνιανών και Θύελλα Φιλώτα.