Βαθμολογία

Παναγιωτόπουλος: «Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας»

Πολλά περιθώρια βελτίωσης έχει ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τον βοηθό του Αργύρη Πεδουλάκη, Διαμαντή Παναγιωτόπουλο. Ο εκ των άμεσων συνεργατών του κόουτς του Παναθηναϊκού, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μετά την άνετη φιλική νίκη επί του Λαυρίου, τόνισε πως οι "πράσινοι" έχουν πολλή δουλειά μπροστά τους, ώστε να παρουσιαστούν έτοιμοι στην έναρξη της νέας σεζόν. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός:

Για την εικόνα της ομάδας: «Βρισκόμαστε σε στάδιο προετοιμασίας και σήμερα είδαμε ένα μεγάλο μέρος αυτών που έχουμε δουλέψει. Σίγουρα όμως έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας. Ο Νίκολς ήρθε χθες ενώ περιμένουμε ακόμη και τον Σίνγκλετον. Από την Παρασκευή που θα είμαστε όλοι μαζί θα έχουμε τη δυνατότητα να δουλέψουμε και μέρα με τη μέρα να βελτιωνόμαστε και να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει».

Για τις προσθήκες Νίκολς και Σίνγκλετον και πόσο θα αλλάξουν προς το καλύτερο την ομάδα: «Σήμερα έλλειπε και ο Γκιστ, οπότε σίγουρα αυτό που μπορούμε να βρούμε είναι παραπάνω ενέργεια στο κομμάτι της άμυνας αλλά και περισσότερες λύσεις στην επίθεση. Πρόκειται για παιδιά που αγωνίζονται σε θέσεις που είχαμε έλλειψη σήμερα οπότε σίγουρα θα μας βοηθήσουν».

Για τους νεαρούς: «Είμαστε ικανοποιημένοι σε γενικές γραμμές, αλλά θα πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι τίποτα δεν σου χαρίζεται σε αυτή την ομάδα. Για να φοράς αυτή τη φανέλα θα πρέπει να δίνεις το 1000% σε κάθε προπόνηση και μέρα με τη μέρα πρέπει να γίνεσαι καλύτερος».