Βαθμολογία

Πρόεδρος στον Παναιγιάλειο ο Μυστακίδης

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιό του ανακοίνωσε την Τετάρτη (7/9) ο Παναιγιάλειος, με τον Χρήστο Μυστακίδη να είναι ο νέος πρόεδρος του συλλόγου. Αντιπρόεδρος θα είναι ο Αντώνιος Ρέλλας, ο οποίος παραμένει μεγαλομέτοχος, ενώ εκπροσωπεί και την ομάδα στο Δ.Σ. της Ένωσης Β' Εθνικής, στην οποία είναι και αντιπρόεδρος.

Παράλληλα, οι «μελανόλευκοι» κατέθεσαν στο προεδρείο του Νομικού Προσώπου του Δήμου Αιγιάλειας αίτηση, με την οποία ζητούν την παραχώρηση του δημοτικού γηπέδου της τοπικής κοινότητας Νικολέικων για χρονικό διάστημα 20 ετών. Η ανακοίνωση για το νέο Δ.Σ.: «Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Παναιγιάλειος.

Το νέο Δ.Σ. της "μελανόλευκης" ΠΑΕ είναι πενταμελές και έχει ως εξής:

Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος: Χρήστος Μυστακίδης

Αντιπρόεδρος: Αντώνιος Ρέλλας

Μέλη: Παναγιώτης Γούσας, Αθανάσιος Σωτηρόπουλος και Νικόλαος Μερκούρης

Επίσης, γίνεται γνωστό πως Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ θα είναι ο Δημήτριος Οικονομόπουλος».

Η ανακοίνωση για το γήπεδο: «Ενενήντα χρόνια συνεχούς παρουσίας και προσφοράς στο ελληνικό ποδόσφαιρο συμπληρώνει σε λίγους μήνες ο Παναιγιάλειος, έχοντας καταφέρει να κάνει γνωστό το Αίγιο σε πανελλήνιο (και όχι μόνο) επίπεδο, με τους "παλαιστές" να… επιβιώνουν όλα αυτά τα χρόνια, παρά τις όποιες κατά καιρούς δυσκολίες.

Η φετινή γιορτή για τα "ενενηντάχρονα" της "Μαύρης Θύελλας" ίσως και να επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη για τους χιλιάδες φιλάθλους μας, ένα… όνειρο που μπορεί να αποτελούσε ιδέα κάποιων ανθρώπων οι οποίοι θήτευσαν κατά το παρελθόν στη "μελανόλευκη" διοίκηση, όμως ουδέποτε υλοποιήθηκε.

Αυτό το… όνειρο δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από τη δημιουργία ενός προπονητικού κέντρου, το οποίο τη σημερινή εποχή αποτελεί το "Α" και το "Ω" για ένα σύλλογο ο οποίος θέλει να κινείται σε επαγγελματικά πρότυπα και επίπεδα. Πλέον, οι άνθρωποι της ΠΑΕ Παναιγιάλειος φαίνονται αποφασισμένοι να δείξουν (και) εμπράκτως το ενδιαφέρον τους όχι μόνο για την ομάδα αλλά και για την ευρύτερη περιοχή. Δηλώνουν αποφασισμένοι να προχωρήσουν με πολύ προσεκτικά βήματα στη δημιουργία ενός σύγχρονου προπονητικού κέντρου, που αφενός θα πληροί όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές και αφετέρου θα συμβάλλει στην όσο το δυνατόν λιγότερη "καταπόνηση" και φθορά των γηπέδων που χρησιμοποιεί εδώ και χρόνια η ομάδα μας προκειμένου να προπονείται.

Όπως είναι φυσικό, με τη δημιουργία τού προπονητικού κέντρου θα επιτευχθεί και η ανάπτυξη των υποδομών (Ακαδημιών) τού Παναιγιαλείου που μέχρι σήμερα δεν υπήρχαν, οι οποίες μελλοντικά θα αποτελέσουν τον πυρήνα τής ομάδας μας.

Έτσι, λοιπόν, σήμερα κατατέθηκε στο προεδρείο του Νομικού Προσώπου του Δήμου Αιγιάλειας σχετική αίτηση, σύμφωνα με την οποία ζητείται η παραχώρηση του δημοτικού γηπέδου της Τοπικής Κοινότητας Νικολέικων για χρονικό διάστημα 20 ετών, προκειμένου η ΠΑΕ Παναιγιάλειος να προβεί στην υλοποίηση ενός μέρους από τον υπό κατάρτιση τεχνικό σχεδιασμό.

Πρόκειται αναμφισβήτητα για ένα όραμα δεκαετιών, όχι μόνο για τους κατά καιρούς διοικητικούς παράγοντες της "Μαύρης Θύελλας" αλλά και για τους χιλιάδες φιλάθλους μας, που επιθυμούν να δουν την ομάδα να ανεβαίνει επίπεδα και να καταξιώνεται στο επαγγελματικό μας ποδόσφαιρο».