Βαθμολογία

Μπούρμπος: «Ότι το καλύτερο για εμάς αυτή η κλήρωση»

Θετική εξέλιξη χαρακτήρισε τον εντός έδρας αγώνα της πρεμιέρας, με αντίπαλο τον Άρη, ο πρόεδρος της Αναγέννησης Καρδίτσας Βασίλης Μπούρμπος, στον ραδιοφωνικό σταθμό Libero 107,4 fm.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την επίθεση στην κλήρωση της Football League:

«Έγινε επίθεση από κουκουλοφόρους, σχεδόν 30-40 άτομα και ευτυχώς δεν είχαμε θύματα. Ξεκίνησαν πετάγοντας δακρυγόνα και είχαν ρόπαλα στα χέρια τους και χτυπούσαν τον οποιονδήποτε, αφού στην παρέα μου έφαγαν 2-3 ψιλές μερικοί».

Για το αν η αιτία της επίθεσης ήταν ο Γιώργος Γκιρτζίκης:

«Πιστεύω και εγώ ότι η επίθεση έγινε λόγω της παρουσίας του Γιώργου Γκιρτζίκη, αλλά και πάλι η πράξη αυτή είναι καταδικαστέα και γυρίζει πίσω το ποδόσφαιρο».

Για την κλήρωση που φέρνει την ομάδα του αντιμέτωπη με τον Άρη στην πρώτη αγωνιστική:

«Ότι καλύτερο ήταν η κλήρωση για εμάς. Εγώ έλεγα στους παίκτες μου ότι ήθελα τον Άρη πριν την κλήρωση και μας έτυχε ο Άρης. Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα, μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδος και έτσι και για εμπορικούς λόγους και για να γίνει ένα καλό παιχνίδι είναι ότι καλύτερο για εμάς αυτή η κλήρωση».

Για το αν το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει σίγουρα στις 25 Σεπτεμβρίου:

«Εμείς αν μέχρι την επόμενη εβδομάδα δεν πάρουμε κάποιες εγγυήσεις για λεφτά θα πάμε σε επ’ αορίστου αναβολή».

Για το ΔΣ της Football League:

«Τώρα υπάρχουν κάποιες επαφές. Για να γίνει επαφή με τον ΟΠΑΠ θα πρέπει να υπάρξει πρώτα συμφωνία για τα τηλεοπτικά και αυτή τη στιγμή έχουμε επαφές μόνο με την ΕΡΤ 3 και τώρα θα μιλήσουμε και με τη ΝΟVA. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε είμαστε στο μηδέν».

Για τα προβλήματα ομάδων της Football League χωρίς μεγαλομέτοχο:

«Και οι ομάδες που έχουν λεφτά, θέλουν να παίζουν σε ένα πρωτάθλημα αξιόπιστο. Δεν γίνεται οι 6-7 ομάδες να έχουν χρήματα και οι άλλες ομάδες να παραπαίουν. Φέτος πιστεύω ότι αν ξεκινήσει το πρωτάθλημα θα είναι το καλύτερο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών. Είναι πέντε ομάδες όπως ο Άρης, ο ΟΦΗ, τα Τρίκαλα, η Λαμία και ο Απόλλων που πιστεύω θα διεκδικήσουν την άνοδο».

Για τις εξελίξεις αν δεν υπάρξει συμφωνία:

«Οι πρόεδροι έχουμε συμφωνήσει σε αυτό το πράγμα, να μη ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Ωστόσο, πολλά αλλάζουν στην πορεία, εμείς 16 του μηνός έχουμε δώσει την προθεσμία και μετά θα ξαναβρεθούμε για να συζητήσουμε ξανά».

Για την Αναγέννηση:

«Η δικιά μας ομάδα είναι οικογένεια και για αυτό κρατάμε τόσα χρόνια. Πάντα τον πήχη τον έχουμε χαμηλά και προσπαθούμε να επιβιώσουμε όπως όλοι. Φέτος έχουμε ως προπονητή τον Γιάννη τον Μάγκο και έχουμε φτιάξει μια αξιόλογη ομάδα. Πέρσι τερματίσαμε 8οι και φέτος στοχεύουμε σε κάτι παραπάνω».

Για το παιχνίδι με τον Άρη και για τα εισιτήρια:

«Από αύριο θα πάω κιόλας στην Αστυνομία να κάνω μια πρώτη κουβέντα, γιατί εγώ θέλω να δώσουμε στον κόσμο του Άρη όλο το πέταλο. Για εμάς θα είναι μια γιορτή αυτό το παιχνίδι».

Για την κατάσταση του γηπέδου:

«Δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση το γήπεδο».

Για τις κινήσεις του Άρη:

«Ο Άρης είναι το φαβορί αλλά πρέπει να το δείξει στο γήπεδο. Βάσει μεταγραφών έχει κάνει το καλύτερο δυνατό από όλες τις ομάδες της Football League».