Βαθμολογία

Ήττα για την Εθνική Νέων, 0-1 από την Σκωτία

Την ήττα με σκορ 1-0 γνώρισε η Εθνική Νέων στο δεύτερο φιλικό της με αντίπαλο την αντίστοιχη της Σκωτίας στο γήπεδο της Κορίνθου.

Η εικόνα της Εθνικής δεν ήταν τόσο καλή όσο στο φιλικό του Σαββάτου στο Λουτράκι, πάλι με την Σκωτία και έτσι γνώρισε την ήττα με 0-1 από τους Σκωτσέζους.

Ελλάδα (Γιάννης Γκούμας): Ευαγγέλου (65΄ Ρέτσος), Καπετάνος, Νικολάου, Μαρουδής (55΄ Νάτσος), Βρουσάι (73΄ Βουκελάτος), Μιλόγεβιτς (55΄ Μίγγος), Σαμπανίδης (65΄ Σταθόπουλος), Παυλίδης (65΄ Μούργος), Κιρτζιαλίδης (55΄ Λημνιός), Ταμπάς (73΄ Βαλμάς), Γιαννούτσος (73΄ Κατράνης)

Μετά την λήξη ο τεχνικός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος Γιάννης Γκούμας έκανε δηλώσεις αναφορικά με τα δυο φιλικά όπου δοκιμάστηκαν αρκετά σχήματα, ενώ δήλωσε αισιόδοξος για την πορεία της Εθνικής στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος:

«Αυτά ήταν τα πρώτα δύο φιλικά που δώσαμε με τη νέα σύνθεση της Εθνικής Νέων. Δοκιμάσαμε πολλά σχήματα στο παιχνίδι μας και μας δόθηκε η ευκαιρία να βγάλουμε συμπεράσματα που θα μας βοηθήσουν στο μέλλον. Συνολικά, είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Παράλληλα, είμαι αισιόδοξος για την πορεία μας στους εφετινούς αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, καθώς διακρίνω πολλά θετικά στοιχεία, τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο. Χρειαζόμαστε ακόμα δουλειά στο διάστημα που μεσολαβεί για να παρουσιαστούμε έτοιμοι για τα ματς της προκριματικής φάσης».