Βαθμολογία

Δηλώσεις Σφακιανάκη για τα επεισόδια στην κλήρωση

Σε δηλώσεις προέβη ο πρόεδρος της ΕΠΑΕ Στέλιος Σφακιανάκης με αφορμή τα χθεσινά θλιβερά γεγονότα που έλαβαν χώρα κατα την διάρκεια της κλήρωσης της Football League.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής δεν θα προχωρήσει σε καταγγελίες σχετικά με αυτούς που αμαύρωσαν την χθεσινή εκδήλωση, ενώ όπως χαρακτηριστικά τόνισε «Το αίμα των φονιάδων θα προσπαθήσω να το πληρώσω με το φως της αλήθειας και της νηφαλιότητας».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προέδρου της ΕΠΑΕ:

«Δεν θα καταγγείλω αυτούς που αμαύρωσαν μια υπέροχη εκδήλωση Πολιτισμού, Τιμής και Διαφάνειας.

Όμως, με όλες μου τις δυνάμεις, θα προσπαθήσω να προσανατολίσω τη φίλαθλη κοινωνία για τους υπεύθυνους, και κατ’ εμέ υπόλογους, της όποιας άθλιας επίθεσης, σε όποιο χώρο, σε όποια εκδήλωση και σε όποιον που έχει αντίθετη γνώμη και διαφορετική άποψη.

Το αίμα των φονιάδων θα προσπαθήσω να το πληρώσω με το φως της αλήθειας και της νηφαλιότητας.

Και τέλος, για όσους (τους ελάχιστους) προσπαθούν να δικαιολογήσουν τους τρομοκράτες, τους βιαστές και τα πάθη τους, ελπίζω να μην χρειαστεί να απολογηθούν κάποτε στις οικογένειές τους, όπως εμείς που ήμασταν παρόντες χτες βράδυ και βρήκαμε το κουράγιο να πούμε στα τρομαγμένα παιδιά μας πως αυτοί που υποδαυλίζουν αυτά που βίωσαν, δεν ανήκουν στην κοινωνία του πολιτισμού μας, παρά μόνο στο περιθώριο και στην περιφρόνηση».