Βαθμολογία

Γκιστ: «Αναντικατάστατος ο Διαμαντίδης»

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στον παλαίμαχο πλέον μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού Δημήτρη Διαμαντίδη ο Τζέιμς Γκιστ, με δηλώσεις του τη Δευτέρα (5/9), στο περιθώριο της εκδήλωσης για τη συνεργασία του «τριφυλλιού» με τον ΟΠΑΠ. Ο Αμερικανός άσος αναφέρθηκε και στην ποιότητα του Βασίλη Σπανούλη ως παίκτη. 

Οι δηλώσεις του Γκιστ: «Ανυπομονούμε για τη νέα σεζόν, έχουμε μια πολύ γεμάτη ομάδα και μπροστά μας βρίσκεται το πρώτο κρας τεστ που δεν είναι άλλο από το τουρνουά για τον Διαμαντίδη. Θα τον τιμήσουμε όπως του αξίζει γιατί δεν υπάρχει άλλος σαν αυτόν. Είναι αναντικατάστατος αλλά πλέον αποτελεί παρελθόν και είμαστε υποχρεωμένοι να προχωρήσουμε χωρίς αυτόν και να βρούμε άλλα σημεία αναφοράς.

Όσα έγιναν πέρυσι ανήκουν στο παρελθόν. Τα έχουμε ξεχάσει όλα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να μειώσεις τα όσα έκανε ο Σπανούλης. Είναι ένας θρύλος του μπάσκετ και έβαλε δύο πολύ μεγάλα σουτ για να πάρει η ομάδα του το πρωτάθλημα. Αυτό που έχουμε να κάνουμε εμείς είναι να μην του επιτρέψουμε να το ξανακάνει».