Βαθμολογία

Ανανεωμένος ο Αστέρας Μελισσοχωρίου

Για μια ακόμη χρονιά η ομάδα του Αστέρα Μελισσοχωρίου, θα μετέχει στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ. Έχει κρατηθεί ο βασικός κορμός, έχουν έρθει νέα παιδιά με όρεξη και φιλοδοξίες.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ

Αξίζει να αναφέρουμε πως επέστρεψε στην ομάδα ο έμπειρος κόουτς Ηλίας Αράπης. Η φιλοσοφία της ομάδας ξεκινά από τη διοίκηση, όπου είναι όλοι μια οικογένεια και θέλουν και αυτό να συμβαίνει και στην ομάδα. Οι στόχοι του Αστέρα είναι να πρωταγωνιστήσει και φυσικά μέσα απ’ όλη την δουλειά να γίνει και η ανάδειξη νέων ταλέντων.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας της ομάδας Σωτήρης Κουκούτσης

Οι γηπεδικές εγκαταστάσεις είναι άριστες και η διοίκηση της ομάδας εκ μέρους του προέδρου κ. Γιώργου Αγγελούλη θέλει να ευχαριστήσει τον χορηγό Cafe Corner για τις 30 στολές προπονήσεις που έδωσαν στην ομάδα.

Ο ετήσιος χορός της ομάδας θα πραγματοποιηθεί στις 17/9 ημέρα Σάββατο και ώρα 20:30 στην πλατεία του χωριού σε συνεργασία με τον πολιτιστικό σύλλογο (Άγιος Δημήτριος) του Αστέρα Μελισσοχωρίου. Θα υπάρχει ζωντανή ορχήστρα, πλούσια λαχειοφόρος και εκλεκτά εδέσματα για όλους τους παρευρισκόμενους.

Γιώργος Αγγελούλης (πρόεδρος)

«Η διοίκησή μας θα είναι μια οικογένεια, όπως θέλουμε να είναι και η ομάδα και όλοι μαζί να αγωνιζόμαστε για το καλύτερο αποτέλεσμα. Το κλίμα που επικρατεί και στις προπονήσεις και στα φιλικά που έδωσε η ομάδα είναι πολύ όμορφο. Τα παιδιά δείχνουν διάθεση και όρεξη για δουλειά, οι μεταγραφές μας ενσωματώθηκαν με τον κυρίως κορμό. Αξίζει να αναφέρουμε πως αποκτήσαμε έναν πολύ καλό τερματοφύλακα τον Σωτήρη Κουκούτση, ο οποίος έδειξε όλα αυτά τα χρόνια την αξία του. Εμείς θέλουμε να αποδίδουμε ένα καλό ποδόσφαιρο, η ομάδα μας να είναι ψηλά, γιατί έτσι θα ευχαριστιούνται και οι παίκτες μας. Έχουμε βάλει στόχο να πρωταγωνιστήσουμε και ότι καλύτερο έρθει μέσα στη χρονιά».

Ηλίας Αράπης (προπονητής)

«Θέλω να ευχηθώ υγεία χωρίς τραυματισμούς σε όλες τις ομάδες. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδας που με εμπιστεύτηκε γι’ άλλη μια φορά το πόστο του προπονητή. Έρχομαι σε έναν γνώριμο περιβάλλον μετά από απουσία ενός έτους, με τα περισσότερα παιδιά συνεργαζόμασταν και τα προηγούμενα χρόνια. Έγιναν προσθήκες και νεαρών παιδιών και έμπειρων, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο παίζοντας καλό ποδόσφαιρο. Το μέλημά μας είναι η άνετη παραμονή και η ανάδειξη ταλέντων».

Θανάσης Καραπέτσας (ποδοσφαιριστής)

«Είμαι για 3η χρονιά στον Αστέρα, εμείς εδώ έχουμε ένα όμορφο οικογενειακό κλίμα, γίνεται πολύ καλή δουλειά από τον κ. Αράπη, έχουμε κρατήσει τον παλιό κορμό αλλά έχουν έρθει και νέοι και έμπειροι παίκτες. Η ομάδα θα είναι ανταγωνιστική, θα παλέψουμε για να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και ότι βγει μέσα από αυτό».

Γιώργος Λιάγκας (ποδοσφαιριστής)

«Αγωνίζομαι για 4η συνεχόμενη χρονιά στον Αστέρα γιατί πάνω απ’ όλα είναι ένα πολύ καλό σωματείο. Γίνεται σωστή δουλειά και η διοίκηση είναι κοντά στην ομάδα. Ο κορμός παρέμεινε και ήρθαν και νέα παιδιά. Η ομάδα θα παρουσιαστεί αναγεννημένη, φρέσκια και νεανική. Θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται».

Γιώργος Χατζής (ποδοσφαιριστής)

«Είμαι για 2η χρονιά στην ομάδα, γίνεται πολύ σωστή δουλειά και είναι κοντά μας η διοίκηση. Στόχος μας είναι η 3αδα και η άνοδος».

Βασίλης Νούσιας (ποδοσφαιριστής)

«Φέτος είναι η 2η χρονιά στην ομάδα. Στις προπονήσεις γίνεται πολύ καλή δουλειά, η ομάδα μας πιστεύω πως θα είναι ψηλά και εγώ θέλω να βοηθήσω για να πετύχουμε το στόχο μας».

Λάμπρος Αγγελούλης (ποδοσφαιριστής)

«Πέρυσι αγωνιζόμουν στο εφηβικό και φέτος ανέβηκα στην μεγάλη ομάδα. Ο προπονητής μας βοηθάει πάρα πολύ, έτσι ώστε όλοι μας να φτιάξουμε ένα καλό σύνολο και να είμαστε ανταγωνιστικοί».

Βάϊος Παπαδημητρίου (ποδοσφαιριστής)

«Πέρυσι αγωνιζόμουν βασικός στο εφηβικό του Ηρακλή Λάρισας και φέτος ήρθα στην ομάδα του Αστέρα. Οι προπονήσεις εδώ είναι εντατικές, ο κ. Αράπης δίνει μεγάλη βάση στην φυσική κατάσταση. Πιστεύω πως με την εικόνα που δείξαμε στα φιλικά θα είμαστε στην πρώτη 5αδα».