Βαθμολογία

Πέθανε ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Βέλιος (Video)

Πέθανε το βράδυ της Κυριακής ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Βέλιος, καταφεύγοντας στη λύση της μη υποβοηθούμενης ευθανασίας. Η σύζυγός του το έγραψε στο Facebook: «Αγάπη μου, καλό σου ταξίδι. Θα είσαι πάντα στην καρδιά μου!»

H ΝΔ σε ανακοίνωσή της εκφράζει θλίψη για την απώλεια: «Διακρίθηκε για τη μαχητικότητά του, τον ασυμβίβαστο και, πολλές φορές, αιρετικό λόγο του. Αρθρογραφούσε με γνώμονα τη δημιουργικότητα και την αξιοπρέπεια, ενώ σημαντική ήταν και η συγγραφική του παρουσία. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του.»

Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη το μεσημέρι (15:00) στο Α' Νεκροταφείο της Αθήνας. Πριν από λίγο καιρό είχε συγκλονίσει η εξομολόγησή του σε εκπομπή καναλιού ότι πάσχει από καρκίνο και θέλει να υποβληθεί σε ευθανασία. Στη σελίδα του στο Youtube ανέβηκε και το παρακάτω βίντεο με το εξής μήνυμα:

">http://

«Από το βράδυ της Κυριακής, ο Αλέξανδρος Βέλιος δεν θα είναι πια μαζί μας... Εγκατέλειψε γενναία τον κόσμο τούτο, καταφεύγοντας τελικά στη λύση της μη υποβοηθούμενης ευθανασίας, στο σπίτι του στο Γέρακα! Το βίντεο περιλαμβάνει το τελευταίο του ΑΝΤΙΟ - ένα ιδιόχειρο σημείωμα διαβασμένο (ηχητικό) από τον ίδιο.»