Βαθμολογία

Διλμπέρης: «Είμαι ικανοποιημένος»

Για την φιλική νίκη της ομάδας του επί του Ηρακλή (2-1), μίλησε ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Παναγιώτης Διλμπέρης, στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena fm 89,4.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Εμείς έχουμε 20 μέρες που ξεκινήσαμε. Ένα ματς με τον Ηρακλή και ένα θετικό αποτέλεσμα, δίνει στα παιδιά την ψυχική ανάταση να συνεχίσουν την προσπάθεια και από την άλλη ζεσταίνει και τον κόσμου του Πανσερραϊκού που είναι ένας πολύ σημαντικός κρίκος στην προσπάθεια που κάνουμε.

Βάλαμε κάποιες δικλίδες στην επιλογή των παικτών. Θέλαμε νέους να έχουν κίνητρο και παιδιά που είχαν εμπειρίες από την κατηγορία. Είμαι ικανοποιημένος και από το ρόστερ και από την προσπάθεια.

Ο Ηρακλής μου φάνηκε νωθρός. Περνάνε δύσκολες καταστάσεις αυτά τα παιδιά του Ηρακλή. Βέβαια την Κυριακή που ξεκινά το πρωτάθλημα θα είναι πολύ μεγάλο το κίνητρο της αυτοσυντήρησης και της επιβίωσης είναι πολύ μεγάλο.

Υπάρχουν παίκτες κλειδιά στον Ηρακλή κυρίως ο Λεοζίνιο και ο Περόνε. Είναι πάντως περισσότερο ομάδα συνόλου-προπονητή. Πιστεύω ο Ηρακλής θα είναι καλός και δε θα κινδυνεύσει.

Άρης, ΟΦΗ, Απόλλων Αθηνών, Λαμία. Τρίκαλα είναι τα φαβορί για άνοδο.»