Βαθμολογία

Διούδης: «Να αποδείξουμε ότι είμαστε φαβορί»

Ο τερματοφύλακας του Άρη, Σωκράτης Διούδης μίλησε για τη νέα του ομάδα και τόνισε πως καθρέφτης είναι το γήπεδο και εκεί πρέπει να αποδείξουν ότι είναι φαβορί για την άνοδο στη Super League.

Αναλυτικά όσα είπε στον Arena fm 89,4:

«Έχουμε κάνει μια αρκετά καλή ομάδα για τα δεδομένα της Φούτμπολ Λιγκ, αλλά έχουμε δρόμο μπροστά μας, να δουλέψουμε και να είμαστε απόλυτα έτοιμοι όταν αρχίσει το πρωτάθλημα.

Ο στόχος ήταν να φτιάξουμε μια ομάδα που να πρωταγωνιστεί, αλλά ο καθρέφτης είναι το γήπεδο εκεί πρέπει να αποδείξουμε ότι είμαστε φαβορί.

Ο κόσμος βλέπει ότι φτιάχνουμε μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει. Μέσα από τα δυνατά φιλικά δείξαμε ότι είμαστε δυνατοί και ο κόσμος θα είναι κοντά μας..

Βρισκόμαστε σε περίοδο προετοιμασίας, ενώ ΑΕΚ, ΠΑΟ είναι έτοιμοι να μπουν στο πρωτάθλημα. Βλέπουμε ότι με τα παιχνίδια λύνονται τα πόδια μας.

Εγώ έκανα μια επιλογή να έρθω να βοηθήσω την ομάδα, σε μια φάση ανάκαμψης. Θέλω να βελτιώνομαι μέσα από τα παιχνίδια. Οι στόχοι μου συμβαδίζουν με αυτούς της  ομάδας.

Ο Άρης σαν ομάδα σαν όνομα πρέπει να πρωταγωνιστεί στη Σούπερ Λιγκ. Αυτήν τη στιγμή είμαστε στη Φούτμπολ Λιγκ και πρέπει να ανεβάσουμε όσο πιο γρήγορα την ομάδα.

Στόχος είναι να ανεβάσουμε την ομάδα και κάποια στιγμή να ξαναδοκιμάσω στο εξωτερικό όπου η πρώτη εμπειρία δεν ήταν αυτή που ήθελα».