Βαθμολογία

Νίκη με ανατροπή για Κέρκυρα, 2-1 την Βέροια

Νίκη με ανατροπή σημείωσε η ομάδα της Κέρκυρας απέναντι στην Βέροια σε φιλική αναμέτρηση στο νησί του Ιονίου.

Αυτή ήταν η τρίτη (!!!), φιλική αναμέτρηση των δυο ομάδων κατα την φετινή προετοιμασία τους και στην οποία εμφανίστηκε το μοναδικό αποτέλεσμα που έλειπε από τις άλλες αναμετρήσεις, δηλαδή η νίκη της Κέρκυρας μετά από μια ισοπαλία και μια νίκη της Βασίλισσας του Βορρά.

Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη προηγήθηκε στο 24' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βίτι, ένα πέναλτι το οποίο κέρδισε ο ίδιος σε ανατροπή του από τον Ζαραδούκα. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν και αυτοί με πέναλτι όταν στο 68' ο Μελίσσης ανέτρεψε τον Γεωργίου και ο Τουράμ ανέλαβε την εκτέλεση φέρνοντας το ματς στα ίσια.

Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου πανηγύρισε τελικώς την νίκη με 2-1 χάρις σε τέρμα του Αντιλέχου δέκα λεπτά πριν την λήξη της αναμέτρησης.

Κέρκυρα (Μιχάλης Γρηγορίου): Αραμπατζής (62’ Κουτζαβασίλης), Ντιμιτρόφσκι (70’ Αντιλέχου), Ναζίμ (46’ Γεωργακόπουλος), Βενέτης (46’ Ιωάννου), Γεωργίου (70’ Αρναρέλλης), Ζορμπάς (70’ Παμλίδης), Γκόμες, Επστάιν (70’ Χιντζίδης), Τουράμ (70’ Ανδρεόπουλος), Ζαραδούκας (70’ Σπίνουλας).

Βέροια (Αλέκος Βοσνιάδης): Καντιμοίρης, Βασιλαντωνόπουλος (72’ Μαλόν), Χαροντάκης, Ασίγκμπα, Μελίσσης (73’ Μαραγκός), Μπαλάφας, Παπαστεριανός, Άρτσε (46’ Λινάρδος), Μίλιεβιτς (58’ Σαρπόνγκ), Σισίνιο (72’ Άντονις), Βίτι.