Βαθμολογία

Συλλυπητήρια ανακοίνωση της Αναγέννησης Καρδίτσας

Συλλυπητήρια ανακοίνωση από κοινού εξέδωσαν στην Αναγέννηση Καρδίτσας τόσο η ΠΑΕ όσο και ο ΑΣ με αφορμή τον αδόκητο χαμό του Αλέξανδρου Καρέτσου.

Ο αδικοχαμένος ποδοσφαιριστής είχε χτυπηθεί τις προηγούμενες μέρες από κεραυνό την ώρα της προπόνησης και τα ξημερώματα της Κυριακής 4/9 άφησε την τελευταία του πνοή.

Aναλυτικά η σχετική συλλυπητήρια ανακοίνωση:

«Σύσσωμες οι διοικήσεις της ΠΑΕ του ΑΣ και όλα τα τμήματα της Αναγέννησης πληροφορούμενοι τον αδόκητο χαμό του νεαρού ποδοσφαιριστή Αλέξανδρου Καρέτσου, εκφράζουν την απέραντη οδύνη τους.

Ένα παλικάρι, την στιγμή που απολάμβανε τη χαρά του αθλητισμού, είχε ραντεβού με τη μοίρα… Ενα συγκλονιστικό και απίστευτο γεγονός που βύθισε στο πένθος την αθλητική κι όχι μόνο οικογένεια της Καρδίτσας.

Συμπαραστεκόμαστε στον βαρύ πόνο και απευθύνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Αλέξανδρου, στους αγαπημένους του και στην ομάδα του τον Ηρακλή Καρδιτσομαγούλας.

Είναι αυτονότητο ότι η Αναγέννηση είναι στη διάθεση του συλλόγου του για να συμμετάσχει σε οποιαδήποτε πρωτοβουλία αναληφθεί για την ενίσχυση της οικογένειάς του…»