Βαθμολογία

Δυνατό φιλικό και μοιρασιά (1-1) για Άρη και Παναθηναϊκό (video)

Σε ένα πολύ δυνατό φιλικό Άρης και Παναθηναϊκός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 στο "Κλ. Βικελίδης" με τις δυο ομάδες να δείχνουν πολύ καλά στοιχεία.

Από την μια ο δυνατός Άρης, που φιλοδοξεί να επιστρέψει φέτος στην Super League και από την άλλη ο Παναθηναϊκός που έδειξε επίσης πολύ καλό πρόσωπο και στοχεύει στην κορυφή φέτος.

Οι "πράσινοι" προηγήθηκαν στο σκορ στο 14' με κεφαλιά του Ρινάλντι από σέντρα του Μέστο, για να ισοφαρίσει η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου στο 67' όταν ο Ζέκα ανέτρεψε τον Ίλιτς με τον ρέφερι να υποδεικνύει την άσπρη βούλα και ο Ανδρέας Τάτος με εύστοχο κτύπημα πέναλτι έκανε το 1-1 που ήταν και το τλεικό σκορ.

">http://

Άρης (Νίκος Αναστόπουλος): Διούδης (75’ Αναγνωστόπουλος), Μπούρμπος (46’ Βουτσιάς), Ραούλ Μπράβο, Ιντζίδης, Τσουμάνης, Ανάκογλου (46’ Μιλούνοβιτς), Αντρέου (75’ Παυλίδης), Ρόβας (61’ Νέτο), Τάτος (85’ Ντόγος), Ντούνης (77’ Τζανακάκης), Καπνίδης (46’ Ίλιτς).

Παναθηναϊκός (Αντρέα Στραματσόνι): Στιλ (62’ Οδ. Βλαχοδήμος), Mέστο (62’ Μαρινάκης), Xουχούμης (46’ Μολέδο), Pέις, Kουτρουμπής, Λεντέσμα (74’ Στάικος), Zέκα (90’ Αγγελόπουλος), Λέτο (46’ Βλαχοδήμος), Bιγιαφάνιες, Iμπάρμπο (90’ Χατζηγιοβάνης), Pινάλντι.