Βαθμολογία

Εγκαίνια και αγιασμός στην Καβάλα

Εγκαίνια στο νέο αθλητικό της κέντρο θα πραγματοποιήσει την Δευτέρα 5/9 η ομάδα της Καβάλας, ενώ θα τελεστεί και ο αγιασμός ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ομάδας της Καβάλας:

Η Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο.Καβάλα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει στους καβαλιώτες φιλάθλους ότι πλέον το αθλητικό κέντρο της ομάδας μας, στο γήπεδο του Κρυονερίου είναι έτοιμο από κάθε πλευρά για να καλύψει όσες ανάγκες προκύψουν τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Μάλιστα τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016 όλοι εμείς στη Διοικούσα Επιτροπή, τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας και οι ποδοσφαιριστές μας, καλούμε τους καβαλιώτες φιλάθλους στο δημοτικό γήπεδο του Κρυονερίου για να μοιραστούμε όλοι μαζί την χαρά του αγιασμού των εγκαινίων λειτουργίας του νέου προπονητικού κέντρου του Α.Ο.Κ. Σας καλούμε να ενώσουμε τις δυνάμεις στο νέο ξεκίνημα γιατί έτσι πρέπει, για να κάνουμε πράξη την άνοδο στην Football League. H αρχή έγινε και θα συνεχιστεί στις 6 το απόγευμα που θα πραγματοποιηθεί το φιλικό παιχνίδι με τον Άρη Ζυγού ενώ θα ακολουθήσει ο καθιερωμένος αγιασμός και μία γιορτή με εδέσματα και “»άρωμα” ανόδου.