Βαθμολογία

Τσαϊρέλης: «Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό»

Μετά το τέλος του πρώτου φιλικού του Άρη με την Λουκόιλ και τη νίκη των «κιτρίνων» με 78-63, ο πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης ο Μιχάλης Τσαϊρέλης (16π.) μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για την προετοιμασία, για την διαδικασία των φιλικών αγώνων και τόνισε ότι ανάμεσα στους παίκτες υπάρχει εξαιρετικό κλίμα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Στην αρχή είπε: «Αυτό το φιλικό μας έδωσε τη δυνατότητα να «ξεφύγουμε» κάπως από τις συνεχόμενες προπονήσεις. Είμαστε ακόμα στην αρχή της προσπάθειάς μας, οπότε είναι εύλογο ότι χρειαζόμαστε πολλή δουλειά για να φτάσουμε στο επιθυμητό σημείο. Στη φάση που βρισκόμαστε, το βάρος έχει πέσει στο μοντάρισμα και στην προσαρμογή στα «θέλω» του κόουτς και των συνεργατών του. Από τέτοιους αγώνες βγαίνουν κάποια συμπεράσματα, κυρίως το πώς εφαρμόζει η ομάδα για πρώτη φορά σε συνθήκες παιχνιδιού αυτά που γίνονται στις προπονήσεις. Σ' αυτά τα ματς βλέπεις τις αδυναμίες σου και δουλεύεις πάνω σ' αυτές. Σίγουρα στα φιλικά που ακολουθούν θα υπάρξει μία πιο σαφής εικόνα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχουμε και κάποιες ελλείψεις».

Για την προετοιμασία στο Πράβετς είπε:«Πιστεύω ότι κάναμε αρκετά καλή δουλειά στο Πράβετς. Στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ο στόχος είναι να δεθεί η ομάδα στο παρκέ, αλλά και εξωαγωνιστικά. Θεωρώ ότι τα πήγαμε καλά και στα δύο κομμάτια. Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό, τα παιδιά πέρα από καλοί παίκτες είναι και καλοί χαρακτήρες και νομίζω ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να χτίσουμε κάτι πολύ καλό στην πορεία».