Βαθμολογία

Στεναχωρημένος για τον τραυματισμό του Μιχιταριάν ο Σούτσι

Για τη σύγκρουση του με τον Χενρίκ Μιχιταριάν μίλησε ο Τσέχος Μάρεκ Σούτσι, τονίζοντας πως δεν είχε πρόθεση καμία πρόθεση να τραυματίσει σοβαρά τον Αρμένιο.

Το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα σε Τσεχία και Αρμενία (3-0) στιγματίστηκε από την άσχημο τραυματισμό του Χενρίκ Μιχιταριάν, όταν ο ίδιος συγκρούστηκε με τον Μάρεκ Σούτσι. Ο αμυντικός της Βασιλείας ωστόσο ξεκαθάρισε πως το εν λόγω περιστατικό είναι από αυτά που συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, προσπαθώντας να αποφύγει έτσι τα … πυρά όσων τον σχολιάζουν για το συμβάν.

«Νομίζω πως δεν ήταν πραγματικά τόσο δυνατή διεκδίκηση, είναι ένας γρήγορος παίκτης και εγώ απλώς βρισκόμουν εκεί. Χτυπήσαμε ο ένας τον άλλο και ελπίζω να είναι καλά και όχι κάτι σοβαρό για εκείνον, ώστε να μην απουσιάσει για πολλές μέρες. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο και δεν θέλω να σκέφτομαι περισσότερο αυτό το περιστατικό» τόνισε ο Σούτσι.

Ο Χενρίκ Μιχιταριάν δήλωσε πάντως πως αισθάνεται καλύτερα και πως θα επιστρέψει σύντομα, χωρίς να είναι σίγουρο ακόμα το αν θα προλάβει το ντέρμπι του Μάντσεστερ το ερχόμενο Σάββατο.