Βαθμολογία

Παραίτηση του προέδρου της ΕΠΣ Χίου με αιχμές

Ραγδαίες διοικητικές εξελίξεις στην ΕΠΣ Χίου με το… μάτι στραμμένο στις κρίσιμες εκλογές της ΕΠΟ. Ο πρόεδρος της Ένωσης, Γιώργος Φρατζέσκος υπέβαλε την παραίτησή του από το αξίωμα, κάνοντας λόγο για… υπόγειες κινήσεις ορισμένων μελών του ΔΣ με στόχο να τον εμποδίσουν να ψηφίσει σε έναν μήνα!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πλειοψηφία του ΔΣ στην ΕΠΣ Χίου στηρίζει τη νυν διοίκηση της ελληνικής ομοσπονδίας και λέγεται πως επειδή υπήρχαν αμφιβολίες στο κατά πόσο ο Γιώργος Φρατζέσκος θα στήριζε την υποψηφιότητα Ελευθεριάδη (που πήρε το χρίσμα για αντι-Γκιρτζίκης), υπήρξε αυτός ο… εξαναγκασμός σε παραίτηση.

Σε δήλωση του στην «Αλήθεια TV» Χίου ο μέχρι πρότινος ρόεδρος της ΕΠΣ Χίου ανέφερε:

«Μετά από 12 χρόνια παρουσίας στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Χίου αναγκάζομαι να παραιτηθώ μετά από πραξικοπηματική ενέργεια ορισμένων μελών του συμβουλίου μου με ανωτέρω καθοδήγηση και απόφαση που πάρθηκε σε συγκέντρωση σε παραθαλάσσια περιοχή με σκοπό να εμποδιστώ σαν πρόεδρος να παραστώ στις εκλογές της ΕΠΟ γιατί πιθανόν θεωρήθηκε ότι δεν μπορεί να καθοδηγηθεί η ψήφος μου η οποία θα δίνονταν πάντα μόνο για το συμφέρον της ΕΠΣ Χίου και των σωματείων που την αποτελούν και όχι για ίδιο όφελος όπως ψευδώς οι ίδιοι κυκλοφόρησαν διάφορες φήμες και ανυπόστατες κατηγορίες. Αποχωρώντας από την ΕΠΣ Χίου θα ήθελα να ευχαριστήσω τους παράγοντες όλων των σωματείων της Ένωσης μας για την καλή συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια καθώς και τους συνεργάτες μου που δουλέψαμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια».

πηγή; sport-fm.gr