Βαθμολογία

Λούκας: «Στην Άρσεναλ για να παίζω με τους καλύτερους»!

Ενθουσιασμένος και μόνο στην ιδέα ότι θα πατήσει τους αγωνιστικούς χώρους της Πρέμιερ Λιγκ και θα παίξει πλάι ή κόντρα στους καλύτερους- όπως είπε- ποδοσφαιριστές στον κόσμο εμφανίστηκε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Άρσεναλ, Λούκας Πέρεθ!  

Ο Ισπανός επιθετικός, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης… αποχαιρετισμού στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, μίλησε για το νέο κεφάλαιο που άνοιξε στην καριέρα του, αλλά και στην παντοτινή του αγάπη στην «Ντέπορ»!

 «Είμαι ενθουσιασμένος. Θα παίζω με τους καλύτερους, θα ανταγωνίζομαι τους καλύτερους… Αυτό και μόνο με κάνει χαρούμενο. Είναι μια νέα μεγάλη πρόκληση. Πριν δέκα χρόνια, που έπαιζα στους δρόμους, εάν μου έλεγαν ότι μια μέρα θα έπαιρνα αυτή τη μεταγραφή… θα τους πετούσα από τη γέφυρα και θα τους έλεγα τρελούς», ήταν το πρώτο σχόλιο του πρώην επιθετικού του ΠΑΟΚ που πρόσθεσε:

«Το ότι κατάφερα να πάω στην Πρέμιερ Λιγκ είναι κάτι που θα θυμάμαι σε όλη μου τη ζωή. Κρατάω κάθε φωτογραφία που μου στέλνουν από τις συνεντεύξεις. Το καλό επίσης είναι ότι η Λα Κορούνια μπορεί να επενδύσει στα λεφτά που της προσέφερε η Άρσεναλ για να με πάρει.

Για μένα η Ντεπορτίβο θα είναι πάντα η οικογένειά μου. Να είστε σίγουροι ότι πλέον στο Λονδίνο θα υπάρχει τουλάχιστον ένας οπαδός της Λα Κορούνια…»!