Βαθμολογία

Με Ζάιρο ο ΠΑΣ Γιάννινα

Με τον Ζάιρο να σκοράρει στο ανεπίσημο ντεμπούτο του, ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε 3-0 των Τρικάλων σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη την Παρασκευή (2/9) στους «Ζωσιμάδες». Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη φανέρωσε καλά στοιχεία στο μεγαλύτερο διάστημα, εν αντιθέσει με εκείνη του Σταύρου Ψιμουλάκη που έχασε σε ακόμη ένα ματς.

Ο ΠΑΣ άνοιξε το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό με πλασέ του Κόντε και κατέγραψε μερικές αξιόλογες φάσεις, προτού τα Τρίκαλα αντιδράσουν με ένα χαμένο τετ α τετ του Κουσκουνά στο 29’ και ένα δοκάρι σε γυριστό σουτ του Λεάντρο στο 31’.

Εν συνεχεία, ο Κόντε μετατράπηκε από σκόρερ σε δημιουργός, καθώς στο 36’ έδωσε στον Ναδάλες και εκείνος διπλασίασε τα γκολ των γηπεδούχων με πλασέ. Οι αλλαγές του Ψιμουλάκη βελτίωσαν κάπως την εικόνα των Τρικάλων, τα οποία απείλησαν με τους Μπαϊκαρά και Μουμίν στο 50’, όμως ο Ζάιρο έμελλε να βρει δίχτυα στο ανεπίσημο ντεμπούτο του (με σουτ στο 58’) και να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

Διπλή ευκαιρία για μείωση στο σκορ είχαν οι φιλοξενούμενοι στο 87’, αλλά ο Περιστερίδης απέκρουσε το φάουλ του Σερτζίνιο και την κεφαλιά του Χασομέρη, ενώ ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ απέκρουσε και το μακρινό σουτ του Γιαννιτσάνη στις καθυστερήσεις.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Πασχαλάκης (46’ Περιστερίδης), Μπέριος (68’ Μαυροπάνος), Σκόνδρας, Κοζορώνης (46’ Κούτρης), Γιάκος, Ναδάλες, Μπουκουβάλας (81’ Ψαρράς), Δώνης (60’ Βιδάλ), Ακόστα (81’ Φερφελής), Μαμπουλού (73’ Ντόλοβατς), Κόντε (46’ Ζάιρο).

ΤΡΙΚΑΛΑ (Σταύρος Ψιμουλάκης): Σιδεράκης, Νικολακάκης (46’ Χασομέρης), Τζάκσον (42’ Γκόλιας), Βέρτζος (46’ Σερτζίνιο), Λεάντρο (46’ Λαμπάκης), Σαρακατσάνος (87’ Νιάρος), Μουμίν (80’ Ράσιτς), Μίνγκας (46’ Ριζογιάννης), Κουσκουνάς (46’ Γιαννιτσάνης), Στεφάνοβιτς (46’ Δουκάκης), Μπαϊκαρά (58’ Στογιάνοβιτς).