Βαθμολογία

Το δακτυλίδι στον Ελευθεριάδη για το θώκο της ΕΠΟ!

Τα ηνία στη νέα γενιά! Ο 43χρονος επικεφαλής της ΕΠΣ Πιερίας Δημήτρης Ελευθεριάδης (ασχολείται με τουριστικές επιχειρήσεις) είναι ο εκλεκτός της παράταξης του Γιώργου Γκιρτζίκη για την προεδρία της ΕΠΟ στις εκλογές της 1ης Οκτωβρίου 2016.

Πρόκειται για έναν από τους στενότερους συνεργάτες του νυν προέδρου της ΕΠΟ, ο οποίος δεν θα κατέβει στις αρχαιρεσίες λόγω της δίωξης για την περίφημη «Κάρτα Υγείας».

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας Ελευθεριάδη, ο οποίος παίρνει το δακτυλίδι από τον Γκιρτζίκη έγινε από την ΕΠΣ Πιερίας το απόγευμα της Παρασκευής (2/9). Αναλυτικά: «Σας ενημερώνουμε ότι ο κ. Δημήτριος Ελευθεριάδης, πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας, θα θέσει υποψηφιότητα για τη θέση του προέδρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τις αρχαιρεσίες της 1ης Οκτωβρίου 2016, που θα διεξαχθούν στα Χανιά.

Με ομόφωνη απόφασή τους οι Ενώσεις Μέλη της ΕΠΟ αποφάσισαν σήμερα να λάβει ο κ. Ελευθεριάδης το σχετικό χρίσμα.

Όπως καθίσταται σαφές, με την απόφαση αυτή, οι Ενώσεις-Μέλη της Ομοσπονδίας θα στηρίξουν μια υποψηφιότητα νεανική, άφθαρτη και πλήρως ενωτική, όπως η εποχή επιτάσσει, ικανή να ανταποκριθεί στα σύγχρονα κελεύσματα και να συνδράμει στην περαιτέρω ανοικοδόμηση και ανάπτυξη του ποδοσφαίρου.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Δημήτρης Ελευθεριάδης γεννήθηκε πριν από 43 χρόνια (14/7/1973) στην Κατερίνη. Είναι έγγαμος πατέρας δύο παιδιών και επαγγελματικά δραστηριοποιείται στον χώρο του επιχειρηματικού κόσμου, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Η αγάπη του για τον αθλητισμό και ειδικότερα για το ποδόσφαιρο τον οδήγησε να ασχοληθεί με το κορυφαίο σωματείο της γενέτειράς τους, τον ιστορικό Πιερικό, του οποίου για μια εξαετία αποτέλεσε τον μεγαλομέτοχο και πρόεδρο.

Το 2009 εξελέγη στο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας, όπου αρχικά ήταν αντιπρόεδρος και υπεύθυνος για τις δημόσιες σχέσεις της ΕΠΣΠ.

Το Απρίλιο του 2013 τα σωματεία της Πιερίας αποφάσισαν να του αναθέσουν την προεδρία της ΕΠΣΠ, θέση την οποία κατέχει μέχρι σήμερα.

Συμμετείχε ως αναπληρωτής πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του UEFA Under 19 Championship Greece 2015 που έγινε στην Πιερία τον Ιούλιο του 2015».

a-sports.gr