Βαθμολογία

Κοντομηνάς: «Θα δικαιωθούμε σύντομα»

Τοποθέτηση σχετικά με την μη αδειοδότηση του ALPHA έκανε ο ο ιδιοκτήτης του καναλιού Δημήτρης Κοντομηνάς που έκανε λόγο για δικαίωση του καναλιού και ότι η πορεία του σταθμού δεν θα τελειώσει.

Το μήνυμα του ισχυρού άντρα του ALPHA ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Facebook η δημοσιογράφος Βίκυ Χατζή με την ανακοίνωση να λέει ότι ο ALPHA θα συνεχίσει να δίνει μάχες «σε πείσμα όσων θα ήθελαν να δουν τον πρώτο σε τηλεθεάσεις, αξιοπιστία και εγκυρότητα σταθμό να κλείνει». Υποστηρίζει, δε, ότι «τα όπλα στη φαρέτρα του είναι πολλά» και εμφανίζεται αισιόδοξος ότι «η δικαίωση θα έρθει σύντομα».

Αναλυτικά το μήνυμα του Δημήτρη Κοντομηνά:

«Ο Όμιλος ALPHA, με τη δύναμη και την εμπιστοσύνη των εργαζομένων του, έχει κατακτήσει την κορυφή δίνοντας πάντα πολλές και σκληρές μάχες.Το ίδιο θα συνεχίσει να κάνει και τώρα σε πείσμα όσων θα ήθελαν να δουν τον πρώτο σε τηλεθεάσεις, αξιοπιστία και εγκυρότητα σταθμό να κλείνει. Ο ALPHA είναι οικονομικά ο πιο υγιής και διάφανος τηλεοπτικός σταθμός της χώρας και η πορεία του δεν τελειώνει εδώ. Τα όπλα στην φαρέτρα του είναι πολλά και η δικαίωση θα έρθει σύντομα. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους, θερμά, για τα μηνύματα αγάπης και εμπιστοσύνης στο πρόσωπό μου. Ενωμένοι, όπως πάντα, συνεχίζουμε».

Δημήτρης Κοντομηνάς

πηγή: protothema.gr