Βαθμολογία

Αχαρναϊκός: «Να σωθεί η ζωή ενός νέου ανθρώπου»

Στον Λεωνίδα Κουτσούκη θα διαθέσει τα έσοδα του φιλικού αγώνα με αντίπαλο τον Πανιώνιο, η διοίκηση του Αχαρναϊκού, όπως έκανε γνωστό μέσω ανακοίνωσης της επικροτώντας με τον τρόπο αυτό την απόφαση της ομάδας της Νέας Σμύρνης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση της ΠΑΕ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ επικροτεί την απόφαση της Διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ σύμφωνα με την οποία τα έσοδα από το φιλικό ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ που θα πραγματοποιηθεί το Σαββάτο 3 Σεπτεμβρίου, στις 18:30, στο στάδιο Ν Σμύρνης, να διατεθούν στον ποδοσφαιριστή της Ζακύνθου, Λεωνίδα Κουτσούκη. Να θυμίσουμε πως ο νεαρός Λεωνίδας Κουτσούκης διεγνώσθη με οξεία λεμφοβλαστικη λευχαιμία και πρέπει να μεταφερθεί άμεσα σε εξειδικευμένο κέντρο στη Βοστώνη των ΗΠΑ για θεραπεία.

Η τιμή του εισιτηρίου ορίστηκε στα 5 ευρώ. Γι’ αυτό τον πολύ σημαντικό λόγο προτρέπουμε όλους τους φιλάθλους του ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΥ μαζί με τις οικογένειες τους να δώσουν το παρών στον συγκεκριμένο αγώνα που στόχο έχει εκτός από το να απολαύσουν την αγαπημένη τους ομάδα, να βοηθήσουν να σωθεί η ζωή ενός νέου ανθρώπου».