Βαθμολογία

Αντιπαράθεση Γρηγορίου-Γκούμα στο ΑΕΛ RADIO

Στο ΑΕΛ RADIO και την εκπομπή του Γιάννης Καλογιάννη «φιλοξενήθηκαν» οι Τέλης Γκούμας και Ζήσης Γρηγορίου, οι οποίοι έκαναν λόγο για τα όσα συμβαίνουν στην Ένωση Λάρισας και την τεταμένη ατμόσφαιρα που συνεχίζει να υπάρχει μεταξύ των δύο ανδρών, ανταλλάσοντας εκατέρωθεν χαρακτηρισμούς.

Την σκυτάλη πήρε εξ΄αρχής ο κ. Γκούμας ο οποίος πήρε τον λόγο λέγοντας:

«Έχω κάνει αίτημα στο διοικητικό συμβούλιο να βγούμε με τον κ. Γρηγορίου να μιλήσουμε, αλλά εκείνος αποφεύγει τον έλεγχο και δε θέλει να συνομιλήσει μαζί μου.» ανέφερε αρχικά...

«Καταφέραμε να ψηφίσουμε στη συνέλευση, τον ήδη ψηφισμένο διοικητικό υπολογισμό του 2015. Μπορείτε να το δείτε και εσείς από την πρόσκληση προς τα σωματεία...

Εγώ έχω ξεκαθαρίσει τη θέση μου εδώ και 3 χρόνια. Υπάρχουν παντού δηλώσεις μου. Εγώ άφησα να φύγει η προηγούμενη χρονιά και προσπάθησα να μην υπάρξουν αναταράξεις. Από εκεί και πέρα πρέπει να δώσουμε στα σωματεία να καταλάβουνε ότι έρχονται καινούρια πράγματα. Η εισήγηση του κ. Γρηγορίου εδώ και 8 γενικές συνελεύσεις δεν αλλάζει. Δεν έχουμε τίποτε καινούριο. Το μόνο που έγινε είναι να γλιτώσουν τα σωματεία το παράβολο συμμετοχής τους στο πρωτάθλημα. Αυτό βέβαια έγινε μόλις εγώ έκανα πιέσεις και αντιπολιτεύτηκα σωστά.

Πέρυσι σας θυμίζω πως το ταμείο ήταν μηδενικό και φέτος βρέθηκαν και τα χρήματα και όλα. Γιατί δεν μας εξηγούν το λόγο που δεν έκαναν τη συγκεκριμένη κίνηση με τα σωματεία πέρυσι; Απευθύνω ερώτημα προς τον κ. Γρηγορίου.

Όμως εκείνον δεν τον νοιάζει τι θα κάνουν τα σωματεία, παρά μόνο ο εαυτός του.»

Εν συνεχεία και προς το κλείσιμο της εκπομπής τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λάρισας,Ζήσης Γρηγορίου, απαντώντας στα λεγόμενα του κ. Γκούμα.

«Δεν μπορώ να καταλάβω πως ξυπνάει κάθε μέρα αυτός ο άνθρωπος. Κανένας από εμάς στην Ένωση δεν τον ακολουθεί στις απόψεις του. Αιχμή για τα οικονομικά δεν έχει κάνει ποτέ κανείς. Δεν καταλαβαίνω τι θέλει να πει. Αν έχει να πει κάτι διαφορετικό στις ομάδες και έχει απόψεις να τις εκφράσει. Όταν ήρθε κοντά μας δεν τον ήξερε κανείς. Οποιαδήποτε ιδέα έχει μπορεί ελεύθερα να την πει, όμως ποτέ δεν έχει κάνει λόγο για τίποτα όταν εμείς μιλάμε για τις κινήσεις μας. Έχει βάλει σε περιπέτειες την Ένωση... με το μπλοκ που κλάπηκε στη δική του μάλιστα θητεία. Δεν κάνει αντιπολίτευση σε εμένα αλλά στην Ένωση αυτή τη στιγμή. Ας σταματήσει επιτέλους να ενοχλεί την Ένωση, η οποία μέχρι στιγμής έχει μια αξιοπρεπέστατη πορεία στο χώρο του ποδοσφαίρου.»