Βαθμολογία

Εθνική να την πιεις στο ποτήρι (video)

Πολύ καλή εμφάνιση από την Εθνική μας στο Αϊντχόφεν και νίκη με ανατροπή (2-1) απέναντι στην Ολλανδία. Ελπιδοφόρα μηνύματα από την "γαλανόλευκη" πριν μπει στη μάχη των προκριματικών.

Η απόδοση των περισσοτέρων παικτών κυμάνθηκε σε πολύ υψηλά επίπεδα και κάπως έτσι ήρθε η πρώτη νίκη στην ιστορία μας απέναντι στους "οράνιε" σε εννέα αναμετρήσεις.

Ο Βαϊνάλντουμ άνοιξε το σκορ στο 14', για να απαντήσει στο 29' η Εθνική μας με τον Μήτρογλου. Στο 74', ο Γιαννιώτας που είχε περάσει αλλαγή, κατάφερε με κοντινό πλασέ να πετύχει το νικητήριο τέρμα για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, που προερχόταν από την καλή εμφάνιση και τη νίκη με 2-1 απέναντι στην Αυστραλία στο δεύτερο εκ των δυο φιλικών στη μακρινή Ωκεανία.

">http://

Ολλανδία (Ντάνι Μπλιντ): Ζουτ, Φέλτμαν, Μπρούμα, Μπλιντ, Βίλεμς (80' Ντοστ), Στρόουτμαν (65' Πρέπερ), Βαϊνάλντουμ (72' Κλάασεν), Σνάιντερ (65' Χέντριξ), Μπέρχαους, Πρόμες (72' Νάρσιχ), Γιάνσεν.

Ελλάδα (Μίκαελ Σκίμπε): Καρνέζης (46' Καπίνο), Παπασταθόπουλος, Μανωλάς (46' Κ. Παπαδόπουλος), Τζαβέλλας, Τοροσίδης (46' Σταφυλίδης), Σάμαρης, Μανιάτης, Μάνταλος (83' Καρέλης), Φορτούνης (56' Γιαννιώτας), Χολέμπας (46' Μπακασέτας), Μήτρογλου.