Βαθμολογία

Κίνηση ανθρωπιάς από Πανιώνιο

Πολύς κόσμος είναι εκείνος που δεν έχει μείνει ασυγκίνητος με την περιπέτεια του Λεωνίδα Κουτσούκη, ο οποίος δίνει τη δική του μάχη για να κρατηθεί στη ζωή τους τελευταίους μήνες.

Λίγες μέρες πριν ο Πανθρακικός αποφάσισε να δώσει τα έσοδα από το φιλικό με τη Δόξα Προσκυνητών στον νεαρό πρώην παίκτη της Ζακύνθου και το ίδιο θα πράξει και ο Πανιώνιος.

Οι «κυανέρυθροι» ενημέρωσαν πως στο φιλικό με τον Αχαρναϊκό θα υπάρχει γενική είσοδος στα 5 ευρώ και το ποσό που θα μαζευτεί θα δοθεί στον Κουτσούκη θέλοντας κι εκείνοι με τον τρόπο τους να τον βοηθήσουν ώστε να έχει τη θεραπεία που πρέπει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Με απόφαση της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, το φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Αχαρναϊκό που θα διεξαχθεί στο Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου στις 18:30 στο στάδιο της Νέας Σμύρνης θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Συγκεκριμένα, η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ θα διαθέσει τις εισπράξεις της αναμέτρησης για την ενίσχυση του ποδοσφαιριστή της Ζακύνθου, Λεωνίδα Κουτσούκη, ο οποίος πρέπει να μεταβεί σε εξειδικευμένο κέντρο στην Βοστώνη των ΗΠΑ για θεραπεία.

Στο πλαίσιο αυτό η τιμή του εισιτηρίου ορίζεται στα 5 ευρώ, γενική είσοδος.

Καλούμε όλους τους φιλάθλους του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, αλλά και κάθε Νεοσμυρνιώτη στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, προκειμένου όλοι μαζί να σταθούμε στο πλευρό του νεαρού ποδοσφαιριστή στον μεγαλύτερο αγώνα της ζωής του.

Οσον αφορά στην πρόσβαση των φιλάθλων στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, ανοικτές θα είναι οι θύρες 4, 5/6, 7. Οσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια διαρκείας για τις θύρες 2 και 3, θα μπορούν να εισέρχονται στο στάδιο με την επίδειξη του εισιτηρίου τους, από τις θύρες που θα είναι ανοικτές.

Το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα θα είναι ανοικτό από τις 12:00 έως τις 19:00. Παράλληλα οι πωλήσεις για τα εισιτήρια διαρκείας, θα συνεχιστούν κανονικά από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ (Αδραμμυτίου 36 και Κων/νου Παλαιολόγου) από τις 12:00 έως τις 18:00».

Από εκεί και πέρα, η ΠΑΕ εξέδωσε την ακόλουθη ενημέρωση για τα διαρκείας: «Το τμήμα διαχείρισης εισιτηρίων της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, ανακοινώνει πως από την Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου ισχύει νέο ωράριο αναφορικά με την πώληση των εισιτηρίων διαρκείας. Αυτή θα γίνεται καθημερινά από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ (Αδραμμυτίου 36) από τις 10:00 έως τις 17:00».