Βαθμολογία

Παραίτηση ΕΠΟ προανήγγειλε ο Προύντζος

Την παραίτησή του από την ΕΠΟ, όπως και του Γιώργου Γκιρτζίκη ανακοίνωσε με συνέντευξη του στον ραδιοφωνικό σταθμό "Metropolis" ο Νίκος Προύντζος.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αρκαδίας τόνισε ότι την επόμενη εβδομάδα θα παραιτηθεί τόσο ο ίδιος όσο και ο Γκιρτζίκης, ενώ σχολίασε και τις δηλώσεις του κατά της κυβέρνησης αλλά και την διαιτησία.

Αναλυτικά η συνέντευξη του προέδρου της ΕΠΣ Αρκαδίας:

Τις δηλώσεις του κατά της Κυβέρνησης:

«Είναι πολιτικοί απατεώνες γιατί έχουν κοροϊδέψει τον ελληνικό λαό με αυτά που έχουν υποσχεθεί. Έχουν στερήσει τη χαρά, το γέλιο και τις προσδοκίες τόσων παιδιών που φεύγουν για το εξωτερικό και δεν μπορούν να δουλέψουν στην Ελλάδα. Θα πρέπει να ντρέπονται Τσίπρας και Κοντονής για το ποδόσφαιρο. Δεν με ενδιαφέρει τι κάνουν στην προσωπική τους ζωή, δεν μπορώ να κρίνω σε αυτό. Μας φόρτωσαν μια κατηγορία για γέλια, είναι μια αστική διαφορά μεταξύ δύο ανθρώπων που έχουν κάνει μια συμφωνία, δεν αφορά κρατικά λεφτά. Από το 2005, η Ομοσπονδία δεν έχει πάρει ποτέ κρατική επιχορήγηση.»

Το πότε θα παραιτηθεί από την ΕΠΟ και την ΕΠΣ Αρκαδίας:

«Θα παραιτηθώ μέσα στην επόμενη εβδομάδα μέσα στα χρονικά όρια που επιτρέπει ο νόμος. Το ίδιο και ο κ. Γκιρτζίκης, όπως και όλοι θα το κάνουν. Ο συνταγματολόγος κ. Αλιβιζάτος δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν στην Ελλάδα γνωρίζει καλύτερα από υπουργούς τα πάντα γύρω από τους νόμους. Ό,τι μας εξήγησε στο συμβούλιο της ΕΠΟ, θα γίνει. Όλοι όσοι βρισκόμαστε μέσα σε αυτό το κατηγορητήριο θα εξαντλήσουμε όλα τα ένδικα μέσα και τότε και μόνον θα κάνουμε ό,τι λέει ο νόμος.»

Την διαιτησία, λάθη της οποίας έχει πληρώσει και ο Αστέρας Τρίπολης:

«Η διαιτησία είναι ένα παράξενο πράγμα. Οι διαιτητές κάνουν λάθη, ποτέ δεν θα υπάρξει διαιτησία χωρίς λάθη. Η καλύτερη διαιτησία είναι αυτή με τα λιγότερα λάθη. Δυστυχώς την πλήρωσε ο Αστέρας στον τελικό. Πολλά πρέπει να αλλάξουν. Δε νομίζω ότι ένας διαιτητής πηγαίνει σε έναν αγώνα για να κάνει λάθη. Από εκεί και πέρα, όλοι θα κριθούν».