Βαθμολογία

Θ. Παπαδόπουλος, ο τελευταίος στον Αιγινιακό

Τα ονόματα των 23 ποδοσφαιριστών που θα απαρτίσουν το φετινό ρόστερ ανακοίνωσε την Πέμπτη (1/9) η ΠΑΕ Αιγινιακός. Ο τελευταίος παίκτης που αποκτήθηκε από την ομάδα της Πιερίας ήταν ο Θωμάς Παπαδόπουλος, επιθετικός 22 ετών που πέρυσι κατέγραψε 3 συμμετοχές στη Γ’ Εθνική για λογαριασμό του Αιολικού.

Όπως αναφέρει η ΠΑΕ Αιγινιακός, μόνο σε περίπτωση που παρουσιαστεί κάτι το εξαιρετικό, θα διαφοροποιηθεί το φετινό ρόστερ. Παράλληλα, η ομάδα της Πιερίας γνωστοποίησε ότι η φιλική αναμέτρηση με τη Βέροια θα διεξαχθεί τελικά τη Δευτέρα (5/9) και όχι την Κυριακή, όπως αρχικά είχε δρομολογηθεί.

Η σχετική ανακοίνωση: «Ο Θωμάς Παπαδόπουλος που αποκτήθηκε τελευταίος απο την ΠΑΕ Αιγινιακός, αποτελεί τον 23ο επαγγελματία ποδοσφαιριστή της ομάδας μας.

Το φετινό ρόστερ του συλλόγου, που κατά πολύ μεγάλο ποσοστό έχει ολοκληρωθεί και θα αλλάξει σε αριθμό μόνο στην περίπτωση που θα παρουσιαστεί κάτι το εξαιρετικό, είναι το παρακάτω:

Τόλιος, Καραγκιόζης, Πατσιογιώργος, Μπατάεφ, Ραγκέλωφ, Παντεκίδης, Πατράλης, Τοπαλίδης Σ., Καρακώστας, Φασίδης, Ράτκο, Γκούρτσας, Πασαλίδης, Ζούρκος, Λιόλιος, Γκατζολάρι, Ζγκούρι, Παπουτσογιαννόπουλος, Κυζιρίδης, Γιαζιτζόγλου, Ποσίνκοβιτς, Μουκίδης, Παπαδόπουλος Θ.

Την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου θα γίνει η κλήρωση του πρωταθλήματος στην Αθήνα, ενώ τελικά την ίδια μέρα Δευτέρα (5/9) και όχι Κυριακή όπως αρχικά είχε δρομολογηθεί, θα γίνει το φιλικό παιχνίδι με την Βέροια στο "Ιωάννης Παραλυκίδης" του Αιγινίου (5.30΄ μ.μ.)».