Βαθμολογία

Πάλεψαν Πλατανιάς και ΑΕΛ, αλλά έμεινε ΠΑΟΚ

Στον ΠΑΟΚ τον περίμεναν για να υπογράψει το συμβόλαιό που του έδινε ο Πλατανιάς ώστε να σταλεί αυτό εμπρόθεσμα και να ολοκληρωθεί ο δανεισμός, όμως, ο Γιώργος Σκόρδας δεν πήγε ποτέ.

Δεν ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στους Χανιώτες και παρά την πίεση που δέχτηκε τόσο από εκείνους όσο και από τους «ασπρόμαυρους» επέλεξε να μείνει στην Τούμπα.

Στον Πλατανιά πίστευαν ότι θα κλείσει τελικά θετικά η συγκεκριμένη υπόθεση ποντάροντας και στη σχέση που έχει με τον Γιώργο Παράσχο, όμως, αυτό δεν έγινε. Έτσι θα πρέπει να αναθεωρήσουν τα πλάνα τους και να αναζητήσουν έναν ελεύθερο παίκτη για το δεξί άκρο της άμυνας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τις τελευταίες ώρες για τον δανεισμό του Σκόνδρα πάλεψε σύμφωνα με πληροφορίες του a-sports.gr και η ΑΕΛ. Ο Άγγελος Αναστασιάδης έχει εξαιρετική άποψη και ήθελε να τον εντάξει στο δυναμικό της ομάδας του.

Ο ποδοσφαιριστής, μάλιστα, ήταν θετικός γνωρίζοντας ότι η θεσσαλική πόλη δεν είναι μακριά από τη Θεσσαλονίκη, όμως, ο ΠΑΟΚ για δικούς του λόγους ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο παραχώρησής του στους «βυσσινί». Έτσι ο παίκτης θα συνεχίσει να είναι στον ΠΑΟΚ έστω κι αν δεν υπολογίζεται από τον Βλάνταν Ίβιτς.