Βαθμολογία

Στην τελική ευθεία για τις τηλεοπτικές άδειες

Στην τελευταία πράξη του μπαίνει αυτές τις ώρες του ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες, με δύο ή τρεις από τους συμμετέχοντες να χαμογελάνε ήδη πλατιά και τους άλλους πέντε να ετοιμάζονται να παίξουν τα... ρέστα τους, σε μια δημοπρασία-πόκερ για γερά νεύρα και ατσάλινο στομάχι.

Σε ό,τι αφορά την πορεία της ηλεκτρονικής δημοπρασίας που συμπλήρωσε ήδη 30 ώρες, επικρατεί από την πρώτη στιγμή πλήρης συσκότιση πληροφόρησης, χωρίς να έχει γίνει γνωστό το παραμικρό, πλην του ότι ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ και η δημοπράτηση της δεύτερης άδειας και νωρίς το πρωί σήμερα θα έπρεπε να ξεκινήσει η δημοπράτηση της τρίτης.

Εφόσον λοιπόν δεν έχει συμβεί κάτι απρόοπτο, λογικά αυτές τις ώρες θα πρέπει να ολοκληρώνεται και η διαδικασία κατακύρωσης της τρίτης άδειας.

Θα ακολουθήσει μια σύντομη διακοπή για μεσημεριανό γεύμα και μικρή ανάπαυση (να πάει η μπουκιά κάτω) και στην συνέχεια θα ξεκινήσει ο τελευταίος και κρισιμότερος γύρος για την ανάδειξη ενός ακόμη νικητή και τεσσάρων οριστικά ηττημένων.

Παραμένει άγνωστο, ποιοι είναι οι τρεις μέχρι τώρα κερδισμένοι της διαδικασίας και τι ποσά προσέφεραν για να αποκτήσουν μια τηλεοπτική άδεια πανελλαδικής εμβέλειας 12ετούς διάρκειας.

πηγή: protothema.gr