Βαθμολογία

Τα φιλικά της ομάδας μπάσκετ του Ρεθύμνου

Τους φιλικούς αγώνες που θα δώσει κατα την προετοιμασία της ανακοίνωσε η ομάδα μπάσκετ του Ρεθύμνου ενόψει της νέας σεζόν.

Η ομάδα της Κρήτης θα δώσει πολλά και ενδιαφέροντα φιλικά, ενώ θα συμμετάσχει και σε δυο τουρνουά, το ένα στην Βενετία και συγκεκριμένα το "City of Carloe" που θα λάβει χώρα από τις 17 μέχρι τις 19 Σεπτεμβρίου αλλά και το "Πέτρος Οικονομάκης" στις 24 και 25 του ίδιου μήνα.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ Ρεθύμνου:

«Κανονικά συνεχίζεται η προετοιμασία του Ρέθυμνο Cretan Kings, με τους παίκτες να ανεβάζουν ρυθμούς καθημερινά, ώστε να είναι έτοιμοι στην έναρξη της Basket League. Στο πλαίσιο αυτό η ομάδα μας έχει προγραμματίσει φιλικούς αγώνες κατά την διάρκεια του Σεπτεμβρίου.

Το πρώτο φιλικό τζάμπολ θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου κόντρα στο Ηράκλειο, με την ομάδα μας να φιλοξενείται στο κλειστό «Δύο Αοράκια», ενώ το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου θα υποδεχθούμε την ίδια ομάδα στο «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέθυμνο.

Την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου παίκτες και τεχνικό τιμ θα ταξιδέψουν στην Ρόδο για να αγωνιστούν απέναντι στον Κολοσσό (14/9), ενώ στις 15 Σεπτεμβρίου θα «πετάξουν» για Βενετία, όπου θα συμμετάσχουν στο διήμερο (16-17/9) τουρνουά μπάσκετ της Βενέτσια «City of Caorle».

Τέλος, στις 24 και 25 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το 6ο τουρνουά καλαθοσφαίρισης «Πέτρος Οικονομάκης» στο «Μελίνα Μερκούρη», με την συμμετοχή των ομάδων ΠΑΟΚ, Κολοσσός Ρόδου, Απόλλων Πατρών και Ρέθυμνο Cretan Kings.

το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων:

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου

Ηράκλειο – Ρέθυμνο Cretan Kings (Δύο Αοράκια)

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου

Ρέθυμνο Cretan Kings – Ηράκλειο (Μελίνα Μερκούρη)

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου

Κολοσσός H HOTELS – Ρέθυμνο Cretan Kings (Βενετόκλειο)

Τουρνουά «City of Caorle»

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου

19.00 Ζαλγκίρις – Τρεβίζο

21.30 Ρέθυμνο Cretan Kings – Βενέτσια (PalaMare)

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου

19.00 Μικρός Τελικός

21.30 Μεγάλος Τελικός

6ο Τουρνουά «Πέτρος Οικονομάκης»

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου

Κολοσσός H HOTELS – ΠΑΟΚ

Ρέθυμνο Cretan Kings – Απόλλων Π. CARNA

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου

Απόλλων Π. CARNA – Κολοσσός H HOTELS

Ρέθυμνο Cretan Kings – ΠΑΟΚ

Οι ώρες διεξαγωγής των φιλικών αγώνων θα οριστούν τις επόμενες ημέρες».