Βαθμολογία

Πάει για εντυπωσιακό φινάλε ο Ολυμπιακός

Έτοιμος να κλέψει την παράσταση είναι ο Ολυμπιακός στην τελευταία μέρα των μεταγραφών... Οι περιπτώσεις για τις οποίες παλεύει είναι αρκετές όχι μόνο όσον αφορά τις προσθήκες, αλλά και σχετικά με τις πωλήσεις.

Αρχικά στο πρώτο σκέλος υπάρχουν κάποιες συμφωνίες που έχουν κλειδώσει. Για τους Αλέξις Ρομάο, Γκονσάλο Πασιένσια και Μπρούνο Βιάνα απομένουν επί της ουσίας οι ανακοινώσεις.

Έτσι το ενδιαφέρον στρέφεται αρχικά στον Όσκαρ Καρντόσο και δευτερευόντως στο ενδεχόμενο απόκτησης ενός ακόμη παίκτη. Ο Παραγουανός είναι πολύ κοντά και όλα δείχνουν ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Τραμπζονσπόρ.

Όσον αφορά την άλλη μεταγραφή, είναι πολύ πιθανό να γίνει στη θέση του στόπερ. Έστω και την ύστατη στιγμή γίνεται προσπάθεια να αποκτηθεί ένας έμπειρος κεντρικός αμυντικός χωρίς να έχουν διαρρεύσει περισσότερα. Ωστόσο, αυτό φαίνεται πως είναι σε άμεση συνάρτηση και με τις αποχωρήσεις.

Ο Δημήτρης Σιόβας το έχει πάρει απόφαση, ψάχνει ομάδα, αλλά η μεταγραφή του στην Μπέτις χάλασε και τελευταία στιγμή ίσως να μη βρει κάτι άλλο. Για τον Αλμπέρτο Μποτία δεν υπάρχει κάτι, αλλά ο Ντα Κόστα δεν αποκλείεται να αποχωρήσει με πιθανότερο προορισμό τη Γαλλία.

Ανοιχτό είναι πάντα το θέμα της πώλησης του Λούκα Μιλιβόγεβιτς ειδικά από τη στιγμή που η Ζενίτ δίνει στη Γιουβέντους τον Βίτσελ. Υπάρχουν, πάντως, και κάποιες πληροφορίες που αναφέρουν ότι οι Ρώσοι θα πάνε τελικά για τον Αντρέα Σάμαρη.

Τέλος, Γιάννης Μανιάτης και Νίκο Μαρτίνεζ συνεχίζουν την αναζήτηση και υπάρχει η εκτίμηση πως θα βρουν ομάδα έστω και στο παρά πέντε, ενώ λιγοστές πιθανότητες συγκεντρώνει το να αποκτηθεί ένας αριστερός μπακ. Είναι μία θέση στην οποία ο Ολυμπιακός δεν καίγεται να πάρει παίκτη, αλλά δεν αποκλείεται κιόλας...