Βαθμολογία

Δωτιέας Αγιάς: Πιστεύει να είναι η έκπληξη του πρωταθλήματος

Ο Δωτιέας Αγιάς μπορεί πέρυσι να υποβιβάστηκε από τη Γ’ Εθνική στο μεγάλο πρωτάθλημα του νομού μας, όμως η διοίκηση δεν το έβαλε κάτω και δημιούργησε μια ομάδα που έχει ως βάση της κάποιους έμπειρους παίκτες από την περασμένη σεζόν, απέκτησε αρκετούς νέους, φιλόδοξους αλλά και ποδοσφαιριστές με γνώση της κατηγορίας.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ

Ο Δωτιέας Αγιάς με μπροστάρη του και φέτος τον πρόεδρο κ. Γρηγόρη Γουργιώτη θέλει να κάνει μια ομάδα ανταγωνιστική που θα έχει στόχο να κερδίζει κάθε Κυριακή και εάν καταφέρουν να είναι ψηλά, τότε θα επιδιώξουν και την άνοδο!

Νέος τεχνικός της ομάδας είναι ο κ. Κώστας Τσότσος που προσπαθεί αυτό το διάστημα να δημιουργήσει μια ομάδα που να έχει την κατάλληλη χημεία. Αρωγός σε αυτή τη προσπάθεια θα είναι και πάλι ο κόσμος που αναμένεται να βοηθήσει το σύλλογο να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών.

Το athleticlarissa.gr βρέθηκε στην Αγιά και σας μεταφέρει τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Γρηγόρης Γουργιώτης (πρόεδρος)

«Μια καινούρια προσπάθεια ξεκινάει για την ομάδα, με νέους παίκτες αλλά και τους έμπειρους που θέλουν να βοηθήσουν. Γίνεται πολύ προσπάθεια στις προπονήσεις από έναν έμπειρο προπονητή. Έχουμε όμορφο κλίμα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Θα δούμε πως θα πάει η ομάδα μέχρι τα Χριστούγεννα και από εκεί και πέρα θα κάνουμε τις κατάλληλες προσθήκες ώστε να πλασαριστεί η ομάδα όσο το δυνατόν ψηλότερα».

Κώστας Τσότσος (προπονητής)

«Ήθελε η διοίκηση του Δωτιέα Αγιάς να φτιάξει μια ομάδα που να αποτελείται από έμπειρους και νεαρούς παίκτες. Εκεί λοιπόν ταίριαξε η φιλοσοφία μας και επειδή μου αρέσει να δουλεύω με νεαρούς παίκτες, όπως έγινε στον Απόλλωνα, τον Ηρακλή Λάρισας και την Κ20 της ΑΕΛ, αποφάσισα να έρθω εδώ. Είμαστε στην 5η εβδομάδα προετοιμασίας και πιστεύω σε πολύ καλό δρόμο με σκληρή δουλειά. Έχουμε ρόστερ 30 ατόμων, όπου οι έμπειροι είναι μόλις επτά. Μας ενδιαφέρει να φτιάξουμε ένα πάρα πολύ καλό σύνολο, ώστε η ομάδα να είναι ανταγωνιστική και υπολογίσιμη και να αξιοποιήσουμε τους νέους παίκτες μέχρι το τέλος του χρόνου. Σίγουρα χρειάζεται να γίνει πολύ δουλειά όχι μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι αλλά και στο ψυχολογικό. Πρέπει να καταλάβουν ότι ήταν άλλο η Γ’ Εθνική και άλλο η Α’ ΕΠΣΛ που είναι περισσότερο δύσκολη γιατί κρύβει «παγίδες». Ευελπιστούμε πως αν όλα αυτά πάνε όπως τα δουλεύουμε, η ομάδα μας να τερματίσει στις θέσεις που οδηγούν στα μπαράζ».

Βαγγέλης Φαρμάκας (παίκτης)

«Η διοίκηση με προσέγγισε και αποφάσισα να έρθω γιατί η Αγιά είναι μια μεγάλη ομάδα. Γίνεται πολύ καλή δουλειά στην προπόνηση και ο προπονητής μας, μας βοηθάει πολύ. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, θέλω να βοηθήσω και εγώ από την πλευρά μου την ομάδα και να ανταμείψω όλους αυτούς που με εμπιστεύτηκαν».

Χρήστος Νάτσης (παίκτης)

«Ο λόγος που με έφερε εδώ είναι ο προπονητής κ. Κώστας Τσότσος που εκτιμώ, αλλά έχω και φίλους παίκτες. Θέλω να είμαστε υγιείς, πιστεύω πως όλοι μας είμαστε πολύ καλοί παίκτες, επιθυμούμαι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να τερματίσουμε ψηλά».

Νίκος Φιλιππούλης (παίκτης)

«Μου έκαναν την πρόταση και την αποδέχθηκα γιατί ο Δωτιέας είναι ιστορικός σύλλογος. Έχουμε πολύ καλό κλίμα, δουλεύουμε όλα τα παιδιά σκληρά με έναν καλό προπονητή. Στόχος της ομάδας είναι να παίξει όσο το δυνατόν καλύτερο ποδόσφαιρο και να φτάσει ψηλά».

Ντέιβιντ Μπόντε (παίκτης)

«Μου έγινε η πρόταση από τον κ. Τσότσο και επέλεξα να έρθω εδώ. Γίνεται πολύ σωστή δουλειά, έχουμε πολλά τρεξίματα, εμάς μας βοηθούν πολύ οι μεγαλύτεροι, εγώ θέλω να πάρω όσο περισσότερα παιχνίδια μπορώ και να βοηθήσω την ομάδα στους στόχους που έχει βάλει».

Σπύρος Μπαρούτζας (παίκτης)

«Στην ομάδα μας επικρατεί πολύ φιλικό κλίμα, γίνεται καλή προπόνηση και ο προπονητής μας είναι από τους καλύτερους που έχω δουλέψει. Θέλω από μέρους μου να πάρω όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια και η ομάδα μας να έχει μια πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα».