Βαθμολογία

Φιλική νίκη για τον Δωτιέα Αγιάς

Ένα ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι διεξήχθη την Τρίτη (30/8) στην Αγιά, όπου ο τοπικός Δωτιέας αναμετρήθηκε με τον Αετό Μακρυχωρίου.

ΑΓΙΑ: ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ

Το τελικό αποτέλεσμα ήταν υπέρ των γηπεδούχων (2-1) σε ένα παιχνίδι με αρκετές φάσεις, πολλές χαμένες ευκαιρίες για την Αγιά και τρία γκολ!

Στο 5’ πολύ καλή στιγμή για την Αγιά με τον Τσατσαλίδη, ο οποίος πέρασε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα, το σουτ του όμως έδιωξε ο αμυντικός του Αετού πάνω στη γραμμή.

Στο 10’ καλοχτυπημένο φάουλ από τον Γκαραλιάκο, έβγαλε σε κόρνερ ο Φαρμάκας. Στο 35’ πολύ καλό σουτ του Παππά σύριζα άουτ. Στο 37’ από πολύ κοντά ο Τσατσαλίδης έχασε μοναδική ευκαιρία για γκολ και στο 55΄ο ίδιος παίκτης έστειλε τη μπάλα στο «γάμα» της εστίας κάνοντας το 1-0.

Στο 70’ ο Μπαρούτζας από πλάγια έκανε την πάσα στον Μπόντε και αυτός με σουτ το 2-0. Και στο 83’ ο Παυλόπουλος με ωραίο τελείωμα έκανε το 2-1.

Αξίζει να αναφέρουμε πως για την Αγιά στο δεύτερο ημίχρονο άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις οι νεαροί Μπαρούτζας, Μπόντε, Γιαννακός και Τσαγκαλάς.

Δωτιέας Αγιάς (Κώστας Τσότσος): Φαρμάκας, Γούτος Β., Γούτος Ν., Νάτσης, Τσακάλι, Ντακούλας, Χονδροδήμος, Παππάς, Φιλιππούλης, Ραμάι, Τσατσαλίδης.

Έπαιξαν και οι: Μπαρούτζας, Γιαννακός, Μπόντε, Γεωργοβίτσας, Ντελής, Τσαγκαλάς, Καψάλης, Παπαδόπουλος.

Αετός Μακρυχωρίου (Βασίλης Νάρης): Σουπεκιώτης, Δάσσιος Γ., Σεβαστόπουλος, Τζίκα Ν., Τζίκα Ι., Γουγουλιάς, Γκαμπέτας, Γκαραλιάκος, Χριστιανίδης, Μητσογιάννης, Φούντας.

Έπαιξαν και οι: Πάσσιος, Παυλόπουλος, Παναγιώτου, Τζίκα Α., Μπαταβάνης.

Διαιτητική τριπλέτα: Καρδούλας, Δεληγιάννη Α., Νίτσας.