Βαθμολογία

Φιλικό πέρασμα για Αχιλλέα

Τη νίκη με 4-2 πήρε ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας στους Νέου Πόρους κόντρα στον φιλόδοξο Ποσειδώνα, μετά από ένα «χορταστικό» φιλικό παιχνίδι. Για την ομάδα του Νίκου Θεοδοσιάδη το σκορ ανοιξε ο Βασίλης Νάκας στο 36′ με εκτέλεση πέναλτι 0-1, το κέρδισε ο Μανίκας. Το 0-2 εκανε ο Χάρης Καμπερίδης στο 40′ μετα απο φάουλ του Νάκα στο δοκάρι με κοντινό σουτ και ο Μανίκας στο 83′ με δυνατό διαγώνιο σουτ εκανε το 2-3. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο νεαρός Πετρίδης με μακρινό συρτό σουτ.

Για τους γηπεδούχους ξεχώρισε ο Καλαμπάκας, με δυο γκολ (44′ 1-2, 45′ με πέναλτι 2-2) και ένα δοκάρι στο 24′. Δοκάρι είχε και για τους «κοκκινόμαυρους» ο Μανίκας στο 76΄, ενώ το επόμενο τεστ θα δοθεί την Τετάρτη, εντός με τους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου.

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Ν. Θεοδοσιάδης): Γαβριηλίδης, Πολυχρονιάδης, Δερμίσης, Δερμιτζάκης, Ηλιάδης, Παγωνίδης, Δημηνάς, Νάκας, Σιδηρόπουλος, Μανίκας, Καμπερίδης. Έπαιξαν και οι Σαρρής, Παπαδόπουλος, Ναλπαντίδης, Βούλγαρης, Ζόβληκας, Δαδάκος, Πετρίδης.

Ποσειδώνας Ν. Πόρων (Π. Παρασίδης): Μαινάρας (35΄ λ.τ. Σαραντάκος), Σδούγκας, Τροίρης, Κολαξίδης, Οικονόμου, Αποστολίδης, Κυρτέγος, Καλαμπάκας, Αρζάνης, Γκανάβας, Κατσαρός. Επαιξαν και οι Τσικαδέρης, Στούμπος, Μποστάντζι.

Πηγή: athlitikopierias.blogspot