Βαθμολογία

Αυτοανακοινώθηκε ο Ντουπρέ!

Ήρθε για να δοκιμαστεί, έπεισε και αποκτήθηκε. Ο λόγος για τον Αντονί Ντουπρέ, ο οποίος έκανε κανονικά προπονήσεις με τον Πανσερραϊκό από τη μέρα που ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας.

Ο Γάλλος τερματοφύλακας έδειξε καλά στοιχεία, ο Παναγιώτης Διλμπέρης εισηγήθηκε την απόκτησή του και τελικά ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Δεν... κρατιόταν, μάλιστα, και το ανακοίνωσε μόνος του μέσω facebook: «Ανακοινώνω επίσημα πως υπέγραψα συμβόλαιο δύο ετών στην Ελλάδα. Ευχαριστώ όλους εκείνους που με υποστήριξαν και ειδικά την οικογένειά μου και τους στενούς μου φίλους».

Ο 21χρονος την προηγούμενη σεζόν βρισκόταν στη Βαλανσιέν, αλλά δεν κατάφερε εκεί να πάρει ευκαιρίες και γι' αυτό έμεινε ελεύθερος προκειμένου να αναζητήσει αλλού την τύχη του.

Στη συνέχεια η ΠΑΕ με ανακοίνωσή της επισημοποίησε όχι μόνο τη δική του μεταγραφή, αλλά και αυτή των Ντούσαν Στέβιτς, Ζουέ Λουίς Μαφουτά και Ζεσί Λαντρό Φουσού: «Υπογραφών συνέχεια για τον Πανσερραϊκό που έδεσε και επίσημα σήμερα στα γραφεία της Π.Α.Ε. τον Σέρβο Dusan Stevic 21 ετών που αγωνίζεται στην θέση του δεξιού οπισθοφύλακα, τον επίσης 21χρονο Γάλλο τερματοφύλακα Anthony Dupre που αγωνιζόταν στη Βαλενσίεν, τον περιφερειακό επιθετικό Joueur Louis Maffouta προιόν των φημισμένων ακαδημιών της Λιόν που αγωνιζόταν στην Saint Ouen και τον 23χρονο υψηλόσωμο κεντρικό αμυντικό Jessy Lando Fusu που αγωνιζόταν στο Βέλγιο και έκανε και ένα 3ετές πέρασμα από τις ακαδημίες του Παναθηναικού».