Βαθμολογία

Ολοκληρώθηκε του Δαμιανάκη στον ΑΟΧ

Έναν ακόμη παίκτη ενέταξε στο δυναμικό του ο ΑΟΧ μετά τους Γρηγόρη Αθανασίου, Ανδρέα Ηρακλή και Στέλιο Τσουκάνη. Ο λόγος για τον Χαράλαμπο Δαμνιανάκη, ο οποίος αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από την ΑΕΛ.

Ωστόσο, οι Κρητικοί στην ανακοίνωσή τους ξεκαθάρισαν πως δεν σταματούν εδώ και σύντομα θα ολοκληρώσουν και κάποιες ακόμη κινήσεις, ενώ περιμένουν την Παρασκευή (2/9) τον Μάρκο Ζόρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Συνεχίζεται η μεταγραφική ενίσχυση της ΠΑΕ μετά την ολοκλήρωση της υπογραφής των συμβολαίων από τους Γρηγόρη Αθανασίου, Ανδρέα Ηρακλή και Στέλιου Τσουκάνη. Σήμερα ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του 21 ετών σέντερ μπακ, Δαμιανάκη Χαράλαμπου με τη μορφή δανεισμού από την ΠΑΕ ΑΕΛ.

Οριστικά έρχεται ως την Παρασκευή (02/09) ο Μάρκο Ζόρο. Η καθυστέρηση άφιξής του οφείλεται στη διαδικασία έκδοσης βίζας από το προξενείο της χώρας του. Η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση των μεταγραφών άλλων πέντε πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών που θα δώσουν τέλος στις ανησυχίες του φίλαθλου κόσμου των Χανίων για τη συμπλήρωση του ρόστερ. Ακόμα, το ρόστερ θα συμπληρωθεί με πάρα πολλούς νεαρούς παίκτες, οι οποίοι θα επανδρώσουν την ομάδα Νέων του συλλόγου.

Έχει ξεκινήσει ήδη η διαδικασία πώλησης των εισιτηρίων διαρκείας. Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΟ Χανιά ευχαριστεί εκ των προτέρων τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας για τη στήριξή τους. Ακόμα, θα συνεχιστούν ως τις 10/09 οι δοκιμές κάποιων ποδοσφαιριστών.

Τα επόμενα φιλικά του ΑΟ Χανιά είναι:

ΑΟ Χανιά - ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ (04/09)

ΑΟ Χανιά - ΟΦΗ (10/09)

ΟΦΗ - ΑΟ Χανιά (17/09)».