Βαθμολογία

Αποχώρηση Μπαλτάκου από το Δ.Σ της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Την αποχώρηση του Παναγιώτη Μπαλτάκου τόσο από το Δ.Σ όσο και από την αντιπροεδρία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε ο σύλλογος.

Ο Μπαλτάκος πλέον θα υπηρετεί το "τριφύλλι" από το πόστο του νομικού συμβούλου, ενώ ο λόγος είναι η εκλογή του γιου του Δημήτρη στην προεδρία του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και για να μην υπάρχουν συσχετισμοί μεταξύ των διοικήσεων.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση των κυπελλούχων Ελλάδος:

«H ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods συγχαίρει τον κύριο Δημήτρη Μπαλτάκο για την εκλογή του ως πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο. O κύριος Δημήτρης Μπαλτάκος είναι γνωστός για τα Παναθηναϊκά του αισθήματα και τους αγώνες που έχει δώσει για τον σύλλογο.

Ως εκ τούτου, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ανακοινώνει την αποχώρηση του κυρίου Παναγιώτη Μπαλτάκου από τη θέση του αντιπροέδρου και από το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας και την παραμονή του με την ιδιότητα του νομικού συμβούλου, ώστε να αποφευχθεί ο οποιοσδήποτε διοικητικός συσχετισμός μεταξύ των δύο διοικήσεων.

Οι δύο διοικήσεις θα συνεχίσουν την άψογη έως τώρα και ανεξάρτητη συνεργασία τους υπό την σκέπη της μεγάλης Παναθηναϊκής οικογένειας. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods θα συνεχίσει να υποστηρίζει τον Παναθηναϊκό Α.Ο. ποικιλοτρόπως, όπως έκανε πάντα».